8 Λέξεις: Η πρώτη σκηνή της μικρής Τζουλιάνας μετά την καραντίνα!
Media

8 Λέξεις: Η πρώτη σκηνή της μικρής Τζουλιάνας μετά την καραντίνα!

H μικρή πρωταγωνίστρια Τζουλιάνα ξεκίνησε γυρίσματα για τις 8 Λέξεις και είδαμε την πρώτη σκηνή της μετά τον εγκλεισμό λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας.

Η Τζουλιάνα Κλεάνθους ακούει προσεχτικά τις οδηγίες του σκηνοθέτη, Κώστα Αναγνωστόπουλου… Τι θα συμβεί όμως με την Τζουλιάνα στις 8 Λέξεις; Θα καταφέρει η Ναυσικά να την βρει;

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Τζουλιάνα βρέθηκε στην αγκαλιά της Ναυσικάς Καλλέργη (Πέμυ Ζούνη) όταν η μητέρα της Δώρα έχασε τη ζωή της εξαιτίας ενός πειραματικού σκευάσματος που είχε δημιουργήσει η Ναυσικά και χορηγήθηκε στη Δώρα.

Η βιολόγος – γενετίστρια είχε συγκλονιστεί με την συγκεκριμένη ιστορία και είχε χάσει τον ύπνο της, όταν γνώρισε τη μικρή Τζουλιάνα δέθηκε πολύ μαζί της και αποφάσισε μετά το θάνατο της μητέρας της η μικρή να μην μείνει σε ίδρυμα αλλά να την πάρει στο σπίτι της.

Όμως η Τζουλιάνα το έσκασε από το ίδρυμα προκειμένου να βρει τη Ναυσικά της που της έλειπε πολύ με αποτέλεσμα όμως να την απαγάγει ένας άντρας ο Σωτήρης, που έχασε τη γυναίκα και το παιδί του και βλέπει στο πρόσωπο της μικρής την κόρη του!

Θα καταφέρει τελικά η Ναυσικά να βρει την Τζουλιάνα; Δείτε την πρώτη σκηνή της μικρής μετά τον εγκλεισμό… και θα εντυπωσιαστείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved