Γυναίκα χωρίς όνομα: Νεκρός ο Χατζής – Ώρες αγωνίας για την Μελίτη
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Νεκρός ο Χατζής – Ώρες αγωνίας για την Μελίτη

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις που θα δούμε στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»

O Χατζής κρατά όμηρο τη μικρή Μελίτη, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να «σπάσει» κάποιο μέλος από τη'ν οικογένεια της' Ελλης και να του αποκαλύψει πού κρύβεται. Το γεγονός πως π μικρή βρίσκεται στα χέρια του επιχειρηματία έχει αναστατώσει τους πάντες. Μάλιστα, η Κάτια είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα για να σώσει την εγγονή της.

Έτσι, μαζί με τον Φώτη συναντούν τον Χατζή και τον απειλούν ώστε να τους ομολογήσει πού βρίσκεται η Μελίτη. Όμως εκείνος, παρότι βρίσκεται αιχμάλωτος στα χέρια τους, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα! Την ίδια ώρα, η Μάρθα σκέφτεται με ποιο τρόπο θα καταφέρει να βρει τη Μελίτη, ενώ π έρευνα της Αστυνομίας βρίσκεται στο σκοτάδι. Ωστόσο, το γεγονός πως ο Χατζής έχει εξαφανιστεί προβληματίζει τους πάντες.

Λίγο μετά, η Μαρίνα μαθαίνει από την Κάτια και τον Φώτη πως προσπάθησαν να τον τρομοκρατήσουν για να πάρουν πίσω τη μικρή αλλά δεν τα κατάφεραν. Η Μαρίνα θυμώνει μαζί τους, καθώς θεωρεί πως η πράξη τους ήταν επιπόλαια. Αμέσως μετά, η κοπέλα στήνει τη δική της παγίδα στον απαγωγέα με τη συναίνεση του εισαγγελέα. Έτσι, η ίδια εντοπίζει το μέρος που κρατείται η Μελίτη και μαζί με τον Κωστή τρέχουν να τη βρουν. Στο ίδιο, όμως, μέρος πάει και η Μάρθα. Η γυναίκα φτάνει πρώτη και παίρνει μαζί της το μικρό κορίτσι.

Λίγα λεπτά αργότερα, φτάνουν στο σημείο και ο Κωστής με τη Μαρίνα. Όμως είναι πια αργά. Η κόρη τους δεν είναι εκεί και το μόνο στοιχείο που βρίσκουν είναι το τηλέφωνο του Χατζή, διαβάζουμε στο my tv. Στη συνέχεια, η Μάρθα επικοινωνεί με τον Χατζή και προσπαθεί να τον πείσει να μην παραδοθεί,, καθώς δεν θέλει να μάθει κανείς πως εκείνη έχει τη μικρή. Άλλωστε, το σχέδιο της είναι να πάει στο εξωτερικό μαζί με τη Μελίτη. Έτσι, θέλοντας να τρομοκρατήσει τον άντρα, του λέει ψέματα πως η Μελίτη είναι νεκρή!

Στο άκουσμα της είδησης, εκείνος προσπαθεί να κρυφτεί. Όμως ο Φώτης και ο Αντρέας καταφέρνουν και τον εντοπίζουν. Οι δύο άντρες πιέζουν τον επιχειρηματία να τους αποκαλύψει πού βρίσκεται η Μελίτη. Τότε εκείνος τους ανακοινώνει πως το κοριτσάκι είναι νεκρό. Ο Φώτης και ο Αντρέας παγώνουν και δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική αυτή είδηση. Φεύγοντας από εκεί, ενημερώνουν την Κάτια, τη Μαρίνα και τον Κωστή.

Διαβάστε τη συνέχεια στις παρακάτω εικόνες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved