Elif: Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι των Εμίρογλου ψάχνοντας την Γκόντζα
Media

Elif: Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι των Εμίρογλου ψάχνοντας την Γκόντζα

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Elif

Ο Μουράτ δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο θέλει να τον δει ο διευθυντής του και χαίρεται όταν μαθαίνει πως θα πάρει αύξηση.

Ο Ορχάν ενημερώνει τον Γιουσούφ πως σύμφωνα με τις καταγραφές από τις κάμερες ασφαλείας, ο Ονούρ ήταν αυτός, που έσπασε τη βιτρίνα του βιβλιοπωλείου. Ο Γιουσούφ αποφασίζει προς το παρόν να μην κάνει τίποτα για αυτό.

Η Ελίφ συνεχίζει να κάνει εξάσκηση με το βιολί αλλά δεν έχει βελτιωθεί καθόλου η απόδοσή της. Η Ιντζί δεν αντέχει να την ακούει. Η Ελίφ πιστεύει πως δε θα τα καταφέρει να παίξει ποτέ σωστά αλλά όλοι της δείχνουν εμπιστοσύνη.

Ο Μουράτ ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα στην Αϊλά αλλά εκείνη παραμένει σκεπτική.

Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου και η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει στην πόρτα. Η Αρζού την κατηγορεί πως χρησιμοποίησε την Γκόντζα για να της κάνει κακό. Πιστεύει πως εξαιτίας της Μελέκ έχασε το μωρό, που περίμενε.

Η Αρζού έχει παραισθήσεις και πιστεύει πως βλέπει στο σπίτι την Γκόντζα. Παθαίνει νευρική κρίση και χάνει τις αισθήσεις της. Λίγο αργότερα συνέρχεται και συνεχίζει να τους κατηγορεί όλους.

Ο Σελίμ έρχεται και μένει άφωνος όταν βλέπει μπροστά του την Αρζού και θέλει να τη διώξει. Η Αρζού τους κατηγορεί για τον θάνατο του μωρού της. Τους λέει πως σκότωσαν την Τουγτσέ και το μωρό της.

Η Αλιγιέ λέει πως η Αρζού είναι τρελή ενώ όλοι προσπαθούν να ηρεμήσουν τον Σελίμ. Η Μελέκ προτείνει να πάνε την Αρζού σπίτι της γιατί δεν είναι καλά και ο Σελίμ δέχεται απρόθυμα. Η Αρζού, η Μελέκ και η Ζεϊνέπ επιβιβάζονται στο ταξί του Σελίμ με προορισμό το κτήμα.

Όταν φτάνουν εκεί, όλοι νιώθουν περίεργα καθώς κάποτε ήταν το σπίτι τους. Ο Ουμίτ ανησυχεί όταν δεν μπορεί να εντοπίσει την Αρζού.

Ο Γιουσούφ επισκέπτεται τη Λεϊλά και τη μητέρα της. Η Λεϊλά κάνει όνειρα για εκείνη και τον Γιουσούφ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved