Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όσα είπε για την αποχώρηση της Μενεγάκη από την TV
Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όσα είπε για την αποχώρηση της Μενεγάκη από την TV

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει πολύ τα media το τελευταίο διάστημα.

Η ίδια πρόσφατα μίλησε για τη νέα της εκπομπή στον Alpha, για το αν αναρωτήθηκε αν θα είναι εκείνη που θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη, ενώ αναφέρθηκε και στη φιλία της με την Έλενα Χριστοπούλου.

-Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη σ' έκανε ν' αναρωτηθείς αν θα είσαι εκείνη που θα την αντικαταστήσει;

«Είναι λογικό να ρωτάει ο κόσμος. Η Ελένη είναι μία γυναίκα που έχει αφήσει ιστορία, τη θαυμάζω πολύ, την εκτιμώ, τη σέβομαι, την αγαπώ. Έχω μεγαλώσει με την Ελένη Μενεγάκη, έχω περάσει τρομερές στιγμές όπως και με την κυρία Κορομηλά... Είναι δύο γυναίκες που έχουν αφήσει τεράστιο στίγμα στην τηλεόραση. Κανείς δεν παίρνει τη θέση κανενός, καθώς τέτοιες θέσεις δεν καλύπτονται. Η Ελένη Μενεγάκη αποχώρησε, ήταν δική της επιλογή, μπράβο της που το έκανε και το κάνει για τον εαυτό της. Ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει αυτό το δικαίωμα και να πει: «Εγώ τώρα θέλω να φύγω και να ζήσω τη ζωή μου». Αυτό δεν είναι μαγκιά; Είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ. Σίγουρα, τώρα θα μείνει μια ζώνη κενή τηλεοπτικά και θα πρέπει να καλυφθεί, αλλά οι ζώνες και οι εκπομπές έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους που μας βλέπουν πάνω απ' όλα, κι όχι μ' αυτούς που είναι μπροστά στην κάμερα. Εγώ δεν έχω δικαίωμα στο να ορίσω την ώρα και τη ζώνη, αυτό το ορίζει το κανάλι».

-Αν τελικά σου ζητηθεί να καλύψεις αυτήν τη συγκεκριμένη ζώνη, ποια θεωρείς ότι θα είναι η αντιμετώπιση σου;

«Αν ο σταθμός το πιστεύει, θα είναι μεγάλη μου χαρά να το κάνω και να προχωρήσω. Το θέμα είναι να έχεις εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που δουλεύεις, να υπάρχει μια ωραία ομάδα, αγάπη, πνεύμα ομαδικής συνεργασίας, από εκεί και πέρα, όλα γίνονται σε οποιαδήποτε ώρα κι οποιαδήποτε στιγμή».

-Υπάρχει κάτι που φοβάσαι;

«Όχι, δεν υπάρχει τίποτα που να φοβάμαι, αρνούμαι να φοβηθώ».

-Είσαι έτσι γενικότερα ως άνθρωπος;

«Ναι, δεν υπάρχει η λέξη «φοβάμαι» για μένα, δεν υπήρξε ποτέ. Κι αν υπήρξε, ήταν όταν ήμουν, μικρή, γνωρίζοντας την Έλενα Χριστοπούλου, εξαφανίστηκε».

-Μίλησε μου για τη φιλία σας και την εξαιρετική σχέση που διατηρείτε.

«Μόλις λες τη λέξη γυναίκα, σκέφτεσαι την Έλενα Χριστοπούλου, είναι γυναίκα με κεφαλαία γράμματα. Είναι πανέξυπνος άνθρωπος, με υψηλό το συναίσθημα του 10, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν προσεγγίζεις έναν άνθρωπο, ειδικά όταν απευθύνεσαι σε γυναίκες, που τις αγαπάς, τις βοηθάς, τις προστατεύεις, τις υπολογίζεις και τις σέβεσαι. Η Έλενα είναι ένας άνθρωπος που γνώρισα κι εμπιστεύτηκα από την πρώτη μέρα. Μαζί της ένιωσα άνετα, σαν να είμαι στο σπίτι με την οικογένεια μου. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να το νιώθουν αυτό».

-Η πλειοψηφία των φίλων σου είναι γυναίκες;

«Όχι, είναι άντρες και γυναίκες. Ήμουν αγοροκόριτσο, οπότε οι παιδικοί μου φίλοι, κι από το σχολείο, οι περισσότεροι είναι αγόρια... Ακόμη κάνω ωραία παρέα με τ' αγόρια. Αγαπάω πολύ τις γυναίκες, μου αρέσει να συζητάω μαζί τους, να μαθαίνω τι σκέφτονται, τι ..θέλουν. Εμείς, οι γυναίκες, έχουμε πιο πολύπλοκο μυαλό από τους άντρες. Μου αρέσει η συζήτηση με τις γυναίκες... Οι άντρες είναι πιο στρέιτ σε αυτά που σκέφτονται και λένε».

-Πόσο εύκολο είναι να κάνουν παρέα οι άντρες μαζί σου, να σε δουν φιλικά και να περιορίσουν το ερωτικό στοιχείο, καθώς είσαι μία σέξι γυναίκα;

«Όλοι καταλαβαίνουμε αν κάποιος μας βλέπει φιλικά ή όχι. Αν κάποιος δεν σε βλέπει φιλικά, κι εσύ τον βλέπεις φιλικά, πολύ απλά, του το λες ωραία κι ειλικρινά και δεν συνεχίζετε να είστε φίλοι. Δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο, να με δει ερωτικά κάποιος φίλος μου, ούτε να μου έχει πει ούτε να μου έχει "δείξει κάτι, ίσως βοηθάει το ότι είμαι πολύ ξεκάθαρη ως άνθρωπος.

-Σου έχει συμβεί να προκύψει σχέση με κάποιον ενώ ήσαστε φίλοι;

«Ποτέ δεν μου έχει συμβεί να προκύψει σχέση μέσα από μια φιλία», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved