Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω γεννάει αγόρι - Βαριά άρρωστη η Ασημίνα
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω γεννάει αγόρι - Βαριά άρρωστη η Ασημίνα

Καιαιγισιτικές θα είναι οι εξελίξείς από εδώ και στο εξής για τη σειρά «Αγριες Μέλισσες», που σιγά-σιγά μετρούν αντίστροφα για το τέλος της φετινής σεζόν, που θα ολοκληρωθεί με τη γέννα της Δρόσως, αλλά και με την Ασημίνα βαριά άρρωστη να κινείται σε ακόμα πιο σκοτεινά μονοπάτια.

Ενας έρωτας, έναδ γάμος, μια απιστία και μια εγκυμοσύνη που αλλάζει τον ρου της ιστορίας! Ασημίνα, Νικηφόρος και Δράσω βρέθηκαν να είναι πρω­ταγωνιστεί ενός δράματος που ποτέ δεν εί­χαν φανταστεί.

Η αρχικά ευτυχισμένη ζωή τους καταλήγει στην απόλυτη δυστυχία, με τις ανατροπές και τις εξελίξει να διαδέχονται η μία την άλλη. Η Δράσω, τυφλωμένη από τον ερωτά της για τον άντρα της αδελφής της, περνάει μαζί του μια νύχτα πάθους, από την οποία όμως προκύπτει μια (ανεπιθύμητη;) εγκυμοσύνη. Η Μυρ­σίνη όπως πάντα δίνει τη λύση και απο­φασίζει αυτό το μωρό να μεγαλώσει στα χέρια της Ασημίνας. Οι.τρείς τραγι­κοί πρωταγωνιστές συμφωνούν, παρά το γεγονός ότι όλοι μέσα τους έχουν τους φόβους και τις αμφιβολίες τους. Ο Νικηφόρος θα έχει για πάντα το δικό του παιδί, η Δρόσω θέλει να το δώσει από τις τύψείς της, ενώ η Ασημίνα θέλει να το πάρει από εκδίκηση. Η αντίστρο­φη μέτρηση για τη γέννηση του μωρού έχει ξεκινήσει και όλα δείχνουν έτοιμα για την υλοποίηση του σατανικού σχεδίου της Μυρσίνη.

Ας δούμε όμως από την αρχή πώς θα κινηθούν τα πράγματα

Παρά τις προσπάθειες της Ασημίνας να κρατήσει μακαριά από τη Δράσω τον Ιορδάνη, εκείνος επιμένει να διεκδικεί τη μικρή Σταμίρη και να θέλει να την κάνει γυναίκα του. Οταν η Δρόσω αναγκάζεται μετά από πιέσει του να του αποκαλύψει πως ο λόγος που δεν θέ­λει να τον παντρευτεί είναι επειδή είναι έγκυος από κάποιον άλλον, εκείνος αντί να απομακρυνθεί αποφασίζει να αναλάβει την πατρότη­τα του παιδιού: «Θέλα να σε παντρευτώ! θα γίνω εγώ ο ποτέρας του παιδιού σου» της λέει και η Ελένη χαίρεται με την εξέλι­ξη αυτή, αφού έτσι θα μπει τέλος στο σατανικό σχέδιο της Ασημίνας και της Μυρσίνης και η Δρόσω θα μπορέσει να κρατήσει το παιδί της.

Παράλληλα, αποκαλύπτει στην Ασημίνα τα νέα: «Ο Ιορδάνης ζήτησε σε γάμο τη Δρόσω», της λέει και εκείνη ρωτάει: «Η Δρόσω τι είπε;», και η Ελένη της απαντά­ει: «Του είπε το ναι! Σου το έχω πει ξανά, έχεις όλα τα δίκια του κόσμου, αλλά μην την καταδικάζει κι εκεί­νη στη δυστυχία! Με τον γάμο αυτό θα κρατήσει το παιδί της και εκεί­νο θα έχει έναν πατέρα. Τη βλέπεις ότι δεν θέλει να το δώσει». Η Αση­μίνα γίνεται έξαλλη και το συζητάει με τη Μυρσίνη και τον Νικηφόρο, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το σχέδιο τους θα τιναχτεί στον αέρα.

«Καταλαβαίνεις τι πας να κάνεις θα μας διαλύσει εντελώς», λέει ο Νικηφόρος στη Λρόσω. Και συνεχίζει: «Αυτό το μωρό καλώς π κακώς είναι δικό μου και πίστευες ότι θα επιτρέψω να μεγαλώσει με άλλον πατέρα;». Η Ελένη επεμβαίνει: «Αυτά να τα σκεφτόσουν πριν! Καταλαβαίνεις τι λες; Καταλαβαίνετε σε η ψυχολογικό κατάσταση φέρνετε τη Δρόσω και τι της ζητάτε να κάνει;». Η Ασημίνα απαντάει: «Τη δική μου την ψυχολογία τη σκέφτηκε κανείς; Αυτή μπήκε ανάμεσα σ' εμένα και τον άντρα μου! Αυτή φταίει που φτάσαμε ως εδώ» και σηκώνεται να φύγει.

Ο Νικηφόροε προειδοποιεί τη Δρόσω: «Αυτό δεν θα περάσει έτσι». Με τη Μυρσίνη να της «πιπιλάει» το μυαλό, η Ασημίνα νιώθοντας για ακόμα μια φορά προδομένη από τις αδελφές της, αποφασίζει να τα τινάξει όλα στον αέρα: πάει στο πατρικό της το βράδυ των αρραβώνων και αποκαλύπτει στον Ιορδάνη την αλήθεια: «Η Δρόσω κοιμήθηκε με τον άντρα μου. Αυτό το μωρό είναι του άντρα μου. Καταλαβαίνεις με ποια πας να μπλέξεις; Κουνιέται στον ένα και στον άλλον! Ετσι κουνήθηκε και στον άντρα μου και γκαστρώθηκε», του λέει και η Ελένη με τη Δρόσω δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν. Ο Ιορδάνης σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις, ματαιώνει τον αρραβώνα και ζητάει από τη Δρόσω να χωρίσουν. Εκείνη βρίσκεται για άλλη μία φορά απελπισμένη και έρμαιο των λάθος επιλογών της.

Η Ασημίνα κινδυνεύει να πεθάνει

Μετά τις εξελίξεις στους αρραβώνες της με τον Ιορδάνη, η Δρόσω αναγκάζεται να δεχτεί τη σκληρή πρόταση της Μυρσίνης: «Σου βρήκα σπίτι μακριά από το Διαφάνι, όπου δεν θα σε ξέρει κανείς, θα μπορείς να βλέπεις την Ελένη, τη Ρίζω και εμάς. Κανένας άλλος δεν θα ξέρει που είσαι». Αργά το βράδυ ο Νικηφόρος μεταφέρει τη Δρόσω στο νέο της σπίτι... Παράλληλα, η είδηση ότι οι αρραβώνες της Δρόσως διαλύθηκαν, πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στο Διαφάνι και σε όλους θύμισε την περίπτωση της Ελένης, όταν την παράτησε ο θωμάς στην εκκλησία.

Τέσσερις μήνες μετά, στο Διαφάνι όλοι ξέρουν πως η Δρόσω ζει σε μια θεια της μέχρι να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά τον χωρισμό της από τον Ιορδάνη. Ομως η αλήθεια είναι διαφορετική, αφού εκείνη ζει απομονωμένη στο σπίτι που της βρήκε η Μυρσίνη μέχρι να φέρει το μωρό της στον κόσμο. Η Ελένη μοιράζει την καθημερινότητα της ανάμεσα στη Δρόσω και στον Κυπραίο ο οποίος αντιλαμβάνεται πως κάτι του κρύβει, αλλά δεν μπορεί να σκεφτεί τι. Ενα πρωινό η Ελένη με πρόφαση πως θα κατέβει στην πόλη για δουλειές φεύγει και ο θωμάε αποφασίζει να την ακολουθήσει. Τη βλέπει να μπαίνει σ' ένα άγνωστο σπίτι και η αγωνία του μεγαλώνει θέλοντας να μάθει τι συμβαίνει, ποιος μένει εκεί και ποιον συναντάει κρυφά!

Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη ανησυχούν για την ψυχική υγεία της Ασημίνας, που δείχνει να βουλιάζει ψυχολογικά μέρα με τη μέρα. Παρόλο που σύντομα θα κρατάει στην αγκαλιά της το παιδί της, η ίδια δείχνει να μην έχει όρεξη' για ζωή και περνάει τον χρόνο της κλεισμένη στο δωμάτιο της, χωρίς να μπορεί ούτε να φάει ούτε να κοιμηθεί. «Ασημίνα μου κάνεις κακό στον εαυτό σου. Σε λίγο θα ζήσεις την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σου, θα γίνεις μητέρα», της λέει η Μυρσίνη προσηαθώντας να την κάνει να νιώσει καλύτερα, αλλά μάταια. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Νικηφόρος, που φοβάται τα χειρότερα για τη γυναίκα του: «Κινδυνεύεις με αυτά που κάνεις. Ασημίνα! Εχεις να φας μέρες και δεν κοιμάσαι. Ανησυχώ. Θέλεις να μου μιλήσεις, να μου πεις τι σε απασχολεί;», τη ρωτάει, αλλά εκείνη του απαντάει: «Δεν νιώθω ευτυχισμένη! Θα γίνω μάνα, αλλά θα ξέρω πάντα πως το παιδί αυτό δεν είναι δικό μου. Είναι το παιδί της προδοσίας... θα μπορέσω να αντεπεξέλθω; θα μπορέσω να είμαι σωστή απέναντι σ' αυτό το πλάσμα;».

Οι μέρες περνούν και η μεγάλη στιγμή της γέννας έχει φτάσει! Η Ρίζω είναι εκεί για να βοηθήσει το κορίτσι, όπως η Ελένη, η Μυρσίνη, η Ασημίνα και ο Νικηφόρος. Η δικαιολογία τους θα είναι πως έσπασαν τα νερά ενώ είχαν πάει επίσκεψη στη θεία όπου υποτίθεται βρίσκεται η Δρόσω και για αυτό δεν πρόλαβαν να ενημερώσουν έγκαιρα κανέναν, διαβάζουμε στο TV 24. Η Δρόσω αποχαιρετά με πόνο για πάντα το παιδί της, που είναι αγόρι. Η Ασημίνα με το μωρό της φτάνουν ατό σπίτι της οικογένειας και όλοι τους υποδέχονται με χαρά, ενώ ο Δούκας συγκινείται που το πρώτο ίου εγγόνι θα πάρει το όνομα του...


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved