Άγριες Μέλισσες: Ο Νέστορας αποκαλύπτει: Έχουμε να δούμε πράγματα πολύ τραγικά
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Νέστορας αποκαλύπτει: Έχουμε να δούμε πράγματα πολύ τραγικά

Ο Παύλος Ορκόπουλος ή αλλιώς Νέστορας τηλεοπτικά μίλησε για τα προσεχή επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» και έκανε αποκαλύψεις.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση του ήρωά του με τον Κυπραίο και πώς αυτή θα εξελιχθεί, ενώ ακόμη αποσαφήνισε τι του λένε οι τηλεθεατές αλλά και ποια χαρακτηριστικά κάνουν τον ρόλο του πολυδιάστατο.

-Στην προηγούμενη συνέντευξη μας χαρακτηρίσατε τη σχέση Νέστορα - Κυπραίου «αρχαία τραγωδία». Τραγικό θα είναι και το φινάλε της;

«Ό,τι και να γίνει, θα είναι τραγικό. Δεν μπορεί να έχει διαφορετικό φινάλε αυτή η ιστορία».

-Ο ρόλος σας είναι πολυδιάστατος...

«Αυτός ο ρόλος έχει προεκτάσεις και βάθος. Θέλει να εκφράσει τα πατρικά του αισθήματα και προκύπτει αυτή η σχέση του με τον Θωμά και εκείνος ανταποκρίνεται, τον βλέπει σαν πατέρα. Έχει ανάπτυχθεί μεταξύ τους μια πολύ ουσιαστική και ιδιαίτερη σχέση. Και είναι ο δολοφόνος του γιου του! Ο Θωμάς αποκτά σχέση με όλα τα α¬γαπημένα πρόσωπα του Νέστορα, με τα τρία κοράσια, με τον εγγονό του και με τη νύφη του. Τώρα έχουμε γεγονότα και ενδείξεις που ζητούν απαντήσεις και αποδείξεις. Ο Θωμάς είναι αυτός που σκότωσε το γιο του; Τότε είναι αυτός που σκότωσε και το φίλο του και συναγωνιστή του; Τι γίνεται με αυτόν που άφησε την Ελένη νύφη να περιμένει στην εκκλησία, τι γίνεται με αυτόν που η σχέση του με τον Δούκα του έφερε οτην κατοχή του κτήμα; Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος; Ο Νέστορας, ο τόσο έμπειρος ταξίαρχος, βρίσκεται σε μεγάλη και διαρκή σύγχυση, έχει χάσει το νου του. Κι όσο περνάει ο καιρός, οι αντιφάσεις πολλαπλασιάζονται. Τα γεγονότα και οι πληροφορίες αντιμάχονται η μία την άλλη και οι ενδείξεις καταλήγουν στον Θωμά Κυπραίο».

-Πλέον τον διώχνουν όλοι και η συνείδηση του Νέστορα -άγρυπνη- ζητά δικαιοσύνη.

«Εγώ εμβαθύνω στο ρόλο και λέω ότι ο Νέστορας δεν θέλει να εκδικηθεί κάποιον που σκότωσε το γιο του και το φίλο του. Νιώθει τον πόνο όλων των ανθρώπων, πατεράδων και μανάδων, που έδωσαν το αίμα τους για μια πατρίδα, για μια δίκαιη κοινωνία χωρίς κατακτητές. Ο Θωμάς υπήρξε προδότης, με την προτροπή του Γερμανού φασίστα κατακτητή. Αισθάνεται ο Νέστορας ότι πρέπει όπως και η κοινωνία -είναι απαίτηση της- να αποκαλύπτει και να τιμωρεί τους προδότες; Η κοινωνία ξέρει ότι ανιδιοτελείς συνάνθρωποι πάλε¬ψαν για πανανθρώπινα ιδανικά και δεν είναι στη ζωή και κάποιοι που πρόδωσαν παρέμειναν ζώντας πλουσιοπάροχα. Κι εδώ η ιστορία μας είναι επίκαιρη. Γι' αυτό και συγκινεί ακόμα και σήμερα».

-Σας εκφράζουν οι τηλεθεατές αυτές τις ανησυχίες; Ταυτίζονται;

«Στο δρόμο φωνάζουν: "Τι θα γίνει, δεν θα τον σκοτώσεις;". Είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει, λες και είναι δικό τους πρόβλημα. Ξέρετε τι σκέφτομαι; Αφορά πάρα πολύ το σήμερα. Ξέρουμε ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων, έτσι σκέφτονται, πέρα από τις πολιτικές διαφορές τους, βλέπουμε ότι σε αυτά τα απάνθρωπα, αντικοινωνικά και
εγκληματικά ένστικτα κάποιοι επενδύουν, δηλητηριάζοντας ακόμα και νέους ανθρώπους που τους ακολουθούν και τους πριμοδοτούν με την ψήφο τους, ώστε
να εκπροσωπούνται στη Βουλή. Οι πράξεις τους είναι γνωστές και η κοινωνία απαιτεί την καταδίκη τους. Και σύντομα. Σε βαθμό που εγώ, για να ερμηνεύσω τον ρόλο σκέφτομαι και νιώθω ότι έχω ι γένεια με τη Μάγδα Φύσσα. να με συγχωρεί... Αλλά από εκ αντλώ, από τον πόνο της για δικαιοσύνη».

-Πώς άραγε θα καταλήξει αυτ'η ιστορία;

«Δεν ξέρω πού θα καταλήξει η ιστορία, αλλά ό,τι και να δρορ λογηθεί, όπως και να κατάληξε σχέση του με τον Θωμά Κυπραίο θα αφήσει ισχυρά και ανεξίτηλα τα αποτυπώματα της στην ψυχή του Νέστορα και θα είναι ένα τεράστιο βάρος σε αυτά που έχει βιώσει και σέρνει. Έχουμε δούμε πράγματα πολύ τραγικά και δύσκολα».

-Πολύ ωραία σειρά, πολύ ωραίο σενάριο...

«Οι σεναριογράφοι κατάφεραν να γράψουν κάτι που μας συγκίν τόσο πολύ από την πρώτη στιγμή. Δεν περίμενα μια σειρά σε καθημερινή βάση να είναι τόσο κα γραμμένη και ενδιαφέρουσα».


-Πιστεύετε ότι με τον πήχη ψηλά θα δούμε τέτοιες σεφ ξανά;

«Φυσικά βοηθάει, πάντα το έλεγα αυτό. Είναι κάποιες δουλειές που δείχνουν πού μπορούν να φτάσουν τα πράγματα στην τηλεόραση, σε αυτό το Μέσο που πολλοί δαιμονοποιούν. Έχουμε πολύ καλούς σεναριογράφους, σκηνοθέτες, ηθοποιούς, τεχνικούς συντελεστές και ανεξάντλητα θέματα. Μπορούν να παραχθο σπουδαία πράγματα», είπε στο tv kous kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved