J2US: Τι νούμερα σημείωσε αυτό το Σάββατο με guest τον SNIK;
Media

J2US: Τι νούμερα σημείωσε αυτό το Σάββατο με guest τον SNIK;

J2US: Το show του OPEN κυριάρχησε στη ζώνη μετάδοσής του στο δυναμικό κοινό -ακόμα πιο ψηλά η τηλεθέαση στα γυναικεία κοινά.

Το Just The 2 Of Us, το διαγωνιστικό σόου τραγουδιού με φιλανθρωπικό σκοπό που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης, για ένα ακόμα Σάββατο έφερε την πρωτιά στο OPEN στη ζώνη μετάδοσής του (22:00-01:00) στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών, σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 14,3%, φτάνοντας σε τέταρτο το 17%.


Το Just The 2 Of Us σημείωσε ακόμα μεγαλύτερη τηλεθέαση στα εμπορικά γυναικεία κοινά, καταγράφοντας ποσοστό 17,4% στις Γυναίκες 15-44 ετών, φτάνοντας σε τέταρτο το 22%.Φτάσαμε στην τελική 6άδα διαγωνιζόμενων και το κάθε ζευγάρι δίνει τον καλύτερό του εαυτό, αποφασισμένο για την κορυφή.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη, ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη Χατζίδου, η Έρρικα Πρεζεράκου με τον Άρη Μακρή, ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με τον Γιώργο Λιβάνη και ο Τάσος Ξιαρχό με την Κόνι Μεταξά, έχουν στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής (Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής) και την «ψήφο εμπιστοσύνης» του τηλεοπτικού κοινού και να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Το Just The 2 Of Us στηρίζει το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού για την αγορά θερμοκοιτίδων και το νοσοκομείο Σωτηρία για την αγορά αναλώσιμων και ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού για την αντιμετώπιση του COVID-19.

#J2US

Κάθε Σάββατο στις 22:00 στο #opentv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved