Elif: Η Ελίφ ξυπνά σε ένα περίεργο δωμάτιο με μια άγνωστη γυναίκα
Media

Elif: Η Ελίφ ξυπνά σε ένα περίεργο δωμάτιο με μια άγνωστη γυναίκα

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif

Η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ θυμούνται ευχάριστες στιγμές που έζησαν στο κτήμα. Ο Γιουσούφ καλεί τη Μελέκ για να μάθει τι έχει συμβεί γιατί ξέρει πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει η Αρζού. Η Μελέκ προσπαθεί να του εξηγήσει πως δεν είχαν άλλη λύση από το να πάνε την Αρζού σπίτι της. Ο Ουμίτ βρίσκει την Αρζού σπίτι και της ζητάει να μην εξαφανιστεί έτσι ξανά γιατί ανησυχεί για εκείνη. Της ζητάει να του υποσχεθεί πως θα είναι προσεχτική τώρα που είναι έγκυος.

Η Αρζού το υπόσχεται αλλά σκέφτεται πως έχει κάποιες δουλειές πρώτα να τελειώσει. Η Λεϊλά ετοιμάζει ένα κέικ για τον Γιουσούφ και η μητέρα της τη ρωτάει για ποιο λόγο το κάνει αυτό. Ο Γιουσούφ είναι με την Ελίφ στο βιβλιοπωλείο αλλά πρέπει να λείψει για 10 λεπτά για να πάει να πάρει μια παραγγελία. Η Λεϊλά φτάνει στο βιβλιοπωλείο και βλέπει την Ελίφ και αρχίζει να της κάνει ερωτήσεις για τον Γιουσούφ. Η Ελίφ της λέει πως ο Γιουσούφ θα επιστρέψει σε λίγο.

Ενώ μιλάνε για τα μαθήματα της Ελίφ, από ένα βιβλίο της μικρής, πέφτει μια φωτογραφία με τη Μελέκ, τον Γιουσούφ και την Ελίφ. Η Λεϊλά γίνεται έξαλλη από θυμό και φεύγει αποφασισμένη να καταστρέψει τη ζωή της Μελέκ και της Ελίφ. Ο Γιουσούφ πηγαίνει την Ελίφ σχολείο. Όταν όμως πηγαίνουν να την πάρουν μαζί με τη Μελέκ, η Ελίφ δεν είναι πουθενά. Ο Γιουσούφ προτείνει να πάνε στην αστυνομία αλλά η Μελέκ πιστεύει πως η Αρζού κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της κόρης της. Η Ελίφ ξυπνάει σε ένα περίεργο δωμάτιο και μια άγνωστή της γυναίκα μπαίνει μέσα. Της λέει πως η μητέρα της θα έρθει να την πάρει.

Στη συνέχεια η γυναικά τηλεφωνεί σε κάποιον στο τηλέφωνο και παίρνει εντολές. Η Μελέκ εισβάλει στο σπίτι της Αρζού και αναζητά την Ελίφ αλλά η Αρζού της λέει πως δεν έχει καμία σχέση. Ο Γιουσούφ και η Μελέκ δεν την πιστεύουν. Δεν βρίσκουν πουθενά την Ελίφ και ο Γιουσούφ διαβεβαιώνει τη Μελέκ πως η Αρζού δεν θα γλυτώσει αυτή τη φορά. Η Ελίφ είναι κάπου κλειδωμένη και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει…

Δείτε το τρέιλερ τoυ νέου επεισοδίου της σειράς Elif!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved