Καφέ της Χαράς: Οι αποκαλύψεις της Λουιζίδου: «Ζορίστηκα στην ιδέα ότι...»
Media

Καφέ της Χαράς: Οι αποκαλύψεις της Λουιζίδου: «Ζορίστηκα στην ιδέα ότι...»

Καφέ της Χαράς: Για το... sequel της σειράς του ΑΝΤ1 μίλησε η Ρένια Λουϊζίδου η οποία αποκάλυψε την καταρχήν επικοινωνία της με τον Χάρη Ρώμα αλλά και τους «φόβους» που του εξέφρασε.

Η δημοφιλής ηθοποιός, βρέθηκε στο Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ, μαζί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Στην αρχή ζορίστηκα. Αισθανόμουν ότι έχω μεγαλώσει πολύ. Αισθανόμουν ότι θα είμαι φαιδρή προσπαθώντας να πιάσω το νήμα δεκαπέντε χρόνων πριν.

Αν ήμουν ο Πώποτας που στο σίριαλ είναι βαρύς ακόμη και όταν ήμασταν νέοι, θα ήταν αλλιώς. Εγώ όμως έκανα τη Χαρά. Έναν νεανικό, ζωηρό άνθρωπο. Αυτά τα πράγματα δεν τα φέρω με τον ίδιο τρόπο μετά τα 50 σε σχέση με την περίοδο που ήμουν 37.

Τα παιδιά όμως έγραψαν ένα σενάριο που δεν είναι η επόμενη μέρα, είναι 15 χρόνια μετά. Η Χαρά είναι πλέον καταλαγιασμένη και η τρέλα και η φουρτούνα έχει μεταφερθεί στην κόρη. Από εκεί και πέρα όλα καλά. Η αλήθεια είναι ότι με καταθλίβει να γυρνάω στο παρελθόν. Υπήρχε όμως πραγματικά μια ιδέα.

Όταν πρωτομιλήσαμε με το Χάρη η πρώτη μου αντίδραση ήταν “πώς θα βγω εγώ με το μίνι; Πας καλά;”. Όταν μου περιέγραψε όμως το κόνσεπτ κατάλαβα ότι όλες οι συγκυρίες ήταν θετικές», είπε η Ρένια Λουϊζίδου.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved