Συγκλονίζει η Φώφη Γεννηματά μιλώντας για τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού
Media

Συγκλονίζει η Φώφη Γεννηματά μιλώντας για τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού

Μεσάνυχτα: Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA ήταν το βράδυ της Δευτέρας (22/6) η Φώφη Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννηματά, αποδεικνύει πως πέρα από μια πολύ δυναμική πολιτικός, είναι ταυτόχρονα και μια βαθιά συναισθηματική γυναίκα που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις στη ζωή της.

Συγκλόνισε όταν μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκέφτεσαι ότι τα παιδιά σου μπορεί να μεγαλώσουν χωρίς εσένα, να σκέφτεσαι ότι μπορεί η μικρή σου να μην σε θυμάται καν πώς είσαι, να μην θυμάται τη φωνή σου, να μην θυμάται τη μορφή σου, να μη γνωρίσει το χάδι σου.

Τουλάχιστον εμείς ήμασταν πολύ μεγαλύτερες όταν χάσαμε τους γονείς μας, είχαμε προλάβει να ζήσουμε μαζί τους κι έχουμε έντονες αναμνήσεις από εκείνους και πολλή αγάπη. Με έπιανε τρόμος όταν σκεφτόμουν ότι τα παιδιά μου, που με τόσο κόπο και προσπάθεια απέκτησα στη ζωή μου, θα τα άφηνα ξαφνικά μόνα τους. Είναι πολύ οδυνηρό.

Σίγουρα για αρκετά χρόνια ζούσα με το σκεπτικό ότι κάποια στιγμή ο καρκίνος θα χτυπήσει και τη δική μου πόρτα. Μετά η καθημερινότητα μας ξεπέρασε, αρχίσαμε να ζούμε φυσιολογικά και το ξεχάσαμε, το βγάλαμε από τη ζωή μας. Αλλά επανήλθε και αφού επανήλθε μάθαμε να ζούμε με αυτό.

Όλα έγιναν σχεδόν αστραπιαία. Το Σάββατο το διαπίστωσα, τη Δευτέρα χειρουργήθηκα και το επόμενο Σάββατο ήμουν σε ένα συνέδριο και μιλούσα από το βήμα. Το ανακάλυψα από πρόληψη», είπε η Φώφη Γεννηματά στην Ελεονώρα Μελέτη.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved