Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Αυτό είναι το αγαπημένο του ζευγάρι από τη «Μουρμούρα»
Media

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Αυτό είναι το αγαπημένο του ζευγάρι από τη «Μουρμούρα»

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης εδώ και τρία χρόνια υποδύεται τον Άγγελο στην κωμική σειρά του ALPHA  «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τα στοιχεία που του αρέσουν στον ήρωα του αλλά και για τη σχέση του με τη Βέλη.

Μετά από τρία χρόνια γνωριμίας με τον ήρωα σας, φαντάζομαι έχετε φέρει τον Άγγελο... στα μέτρα σας καθώς, όπως έχετε δηλώσει, είναι ένας τύπος μακριά από εσάς.

«Τον έχουν φέρει οι σεναριογράφοι κοντά μου, έχει έρθει αυτός σε μένα κι έχω πάει εγώ σε εκείνον. Εχουμε συμφιλιωθεί ο ένας με τον άλλον και τα έχουμε βρει».

Ο Αγγελος είναι ρομαντικός σε αντίθεση με τη Βέλη. Στην περίπτωση τους ισχύει ότι «τα ετερώνυμα έλκονται»;

«Ετσι έχει αποδειχθεί, τουλάχιστον όσον αφορά σε αυτό το ζευγάρι. Στην προκειμένη περίπτωση ο άντρας είναι πιο ρομαντικός και εκδηλώνει τα συναισθήματα του, κάτι που σαφώς συμβαίνει και στη ζωή αλλά δεν είναι τόσο προφανές. Γενικότερα υπάρχει μια κόντρα διαφορετικών προσωπικοτήτων, που όμως ουσιαστικά αποτελεί την ασπίδα στη σχέση τους και που αλληλοσυμπληρώνονται».

Ποια στοιχεία σας αρέσουν στον ήρωα σας;

«Μου αρέσει το γεγονός ότι ο Αγγελος είναι ευαίσθητος ρομαντικός που ζηλεύει και το δείχνει, που θυμώνει και επίσης το δείχνει αλλά το ίδιο κάνει και όταν αγαπάει. Μου αρέσει το ότι εξωτερικεύει τα συναισθήματα του».

Η Βέλη είναι επαναστάτρια. Γιατί πιστεύετε ότι είναι με έναν άντρα σαν τον Αγγελο;

«Νομίζω έχει να κάνει με αυτό που προαναφέραμε. Το ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Ο ένας συμπληρώνει τα κενά του άλλου. Από την πλευρό της Βέλης έχει να κάνει κυρίως με το ότι της καλύπτει το συναισθηματικό της κομμάτι».

Η μουρμούρα ξεκινάει με τη συγκατοίκηση;

«Είναι ένα από τα πράγματα που βοηθάει στη μουρμούρα. Οταν είσαι συνέχεια με τον άλλον και δεν έχεις τον χρόνο όλο δικό σου και τον ζωτικό σου χώρο, επιβαρύνεται λίγο την κατάσταση. Αν και αυτό έχει να κάνει με τη διαχείριση όλων αυτών».

Φέτος ο Αγγελος ταλαιπωρήθηκε στον στρατό. Είναι λίγο μαλθακός ή έτσι θέλει να δείχνει;

«Νομίζω ότι είναι βαθιά μαλθακός στην ψυχή του, αν και θέλει να δείχνει και το παίζει αντράκι».

Ο Άγγελος και η Βέλη είναι τα νεότερα ζευγάρια της σειράς. Κάπως έτσι πιστεύετε ότι είναι τα ζευγάρια της ηλικίας τους;

«Θεωρώ ότι παρουσιάζουμε μια ακραία μορφή των ζευγαριών. Αυτό συμβαίνει στη μυθοπλασία. Τραβάς κάτι από τα μαλλιά στα άκρα για να αποδώσει το κωμικό στοιχείο που βγαίνει μέσα από την υπερβολή. Δεν νομίζω ότι είναι τα ζευγάρια στην πραγματικότητα».

Ποιο είναι το αγαπημένο σας ζευγάρι;

«Με χαρά παρακολουθώ και τα τέσσερα και βλέποντα τη σειρά παίρνω στοιχεία από τους υπόλοιπους ηθοποιούς που είναι τόσο έμπειροι υποκριτικά προκειμένου να βελτιωθώ κι εγώ. Τα αγαπώ όλα», είπε στο tv24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved