Κόκκινο Ποτάμι - Κέλλυ Γιακουμάκη: «Η Ειρήνη έχει καλύτερη τύχη από τη Λουσίν»
Media

Κόκκινο Ποτάμι - Κέλλυ Γιακουμάκη: «Η Ειρήνη έχει καλύτερη τύχη από τη Λουσίν»

Για την την Κέλλυ Γιακουμάκη το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη δραματική σειρά του ΟΡΕΝ «Το κόκκινο ποτάμι», έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, που της άνοιξε δρόμους τόσο στην υποκριτική όσο και στην καριέρα της.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις πρώτες σκέψεις που έκανε όταν διάβασε το σενάριο, για τα σχόλια που ακούει από τον κόσμο, αλλά και για τις πρώτες εντυπώσεις της στην TV.

-Η τύχη χαρίζει ένα χαμόγελο στην Ειρήνη, σε αντίθεση με τη Λουσίν που υποφέρει τα πάνδεινα;

«Η Ειρήνη έχει καλύτερη τύχη από τη Λουσίν. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι πέφτει σε καλά χέρια, σε αντίθεση με την αδελφή της».

-Όταν πρωτοδιαβάσατε το σενάριο και το ρόλο, ποιες σκέψεις κυριάρχησαν στο μυαλό σας;

«Δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυα μου. Οι παππούδες μου έφυγαν κυνηγημένοι από την Κωνσταντινούπολη και άφησαν τα σπίτια τους, ακριβώς όπως συνέβη καν στην Ειρήνη. Ο πόνος που βίωσαν αυτοί οι άνθρωποι είναι ανείπωτος. Μέσα από την πορεία της ηρωίδας μου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσω καλύτερα τα δεινά που πέρασαν και είμαι ευγνώμων γι' αυτό».

-Τι σχόλια ακούτε από τον κόσμο;

«Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή τη δουλειά από την αρχή. Η ανταπόκριση είναι τεράστια και αυτό μας γεμίζει χαρά!».

-Από τα πρώτα σας βήματα στην TV, ποιες είναι οι εντυπώσεις;

«Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που έκανα το τηλεοπτικό μου ξεκίνημα σε μια παραγωγή τέτοιων προδιαγραφών, με σκηνοθέτη τον κ. Μανουσάκη. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, υπέροχος άνθρωπος και η συνεργασία μαζί του μεγάλο σχολείο. Απολαμβάνω τη διαδικασία των γυρισμάτων τόσο πολύ, που δεν θέλω να τελειώσει».

-Είστε και μουσικός. Η μουσική για σας είναι τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας;

«Η μουσική ήταν και είναι για μένα τρόπος έκφρασης, τόπος εξερεύνησης και σπουδαία συντροφιά».

-Τα πρώτα σας ακούσματα ποια ήταν;

«Η μητέρα μου έβαζε συχνά στο πικάπ δίσκους του Χατζιδάκι, του Θεοδωράκη, έργα μεγάλων κλασικών συνθετών. Έπαιζε στο πιάνο Κηλαηδόνη, Αρλέτα και Σαββόπουλο», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved