Κόκκινο Ποτάμι - Παυλίνα Ζάχρα: «Ορισμένες σκηνές είναι πολύ σοκαριστικές»
Media

Κόκκινο Ποτάμι - Παυλίνα Ζάχρα: «Ορισμένες σκηνές είναι πολύ σοκαριστικές»

Η Παυλίνα Ζάχρα έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με το ρόλο της Λουσίν στη συγκλονιστική σειρά του Open «Το κόκκινο ποτάμι».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα της, για το πόσο βασανιστικές είναι αυτές οι σκηνές για μία ηθοποιό, ενώ ανέφερε αν από μικρή ονειρευόταν τον εαυτό της στο σανίδι.

-Η Λουσίν επιβιώνει από το βιασμό της. Πώς συνεχίζεται η ζωή μετά την οδυνηρή εμπειρία;

«Ο βιασμός είναι ίσως ό,τι χειρότερο μπορεί να βιώσει μια γυναίκα. Η Λουσίν ύστερα από αυτό έπρεπε να σταθεί στα πόδια της, αλλά δεν μπορούσε πια να είναι ο ίδιος άνθρωπος. Το συμβάν αυτό την έκανε πιο σκληρή, πιο αποφασιστική. Αναγκάστηκε να ξεπεράσει τα όρια της και να ξαναχρησιμοποιήσει την ομιλία της για να προστατεύσει τον εαυτό της και την οικογένεια της».

-Οι σκηνές αυτές είναι βασανιστικές για μια ηθοποιό;

«Είναι βασανιστικό να σκέφτεσαι τι μπορεί να έχουν βιώσει οι γυναίκες στις συνθήκες του τότε, αλλά και γυναίκες γύρω μας στο σήμερα. Από τα μηνύματα που λαμβάνω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος είναι ευαισθητοποιημένος με το θέμα της κακοποίησης των γυναικών και με χαροποιεί που ίσως έχω συμβάλει και εγώ κάπως σε αυτό».

-Για την επιλεκτική αλαλία της Λουσίν προσεγγίσατε ειδικούς, ώστε να κατανοήσετε τις αιτίες που οδηγούν τον άνθρωπο σε αυτήν την επιλογή;

«Η εκλεκτική ή επιλεκτική αλαλία με έφερε πιο κοντά στη Λουσίν αλλά και σε εμένα τελικά. Απευθύνθηκα στο λογοθεραπευτή Κωσταντίνο Βασιλείου και μου άνοιξε έναν κόσμο ψυχικά, που δεν είχα φανταστεί. Αλληγορικά, σκεφτείτε τον εαυτό σας να έχει βρεθεί ολομόναχος σε ένα πάρτι γεμάτο αγνώστους, που μιλούν διαφορετική γλώσσα, και στην ιδέα πως κάποιος θα σε προσεγγίσει, να μάχεσαι να βρεις τρόπο να αρθρώσεις μία λέξη. Έτσι φτιάχτηκε το προφίλ του χαρακτήρα».

-Απώλειες και σκηνές οδύνης ακολουθούν τη ροή του «Κόκκινου ποταμίου»;

«Διαβάζοντας τα σενάρια ορισμένες σκηνές είναι πολύ σοκαριστικές. Δυστυχώς, αυτό αφορά και τη Λουσίν. Πόσα έχει περάσει αυτός ο χαρακτήρας και πόσα θα περάσει ακόμα. Θεωρώ πως αυτό που ακολουθεί είναι απόκοσμο για εκείνη. Έτσι το είδα από την πρώτη κιόλας ανάγνωση και έτσι το έζησα και στα γυρίσματα».

-Μικρή ονειρευόσασταν τον εαυτό σας στο σανίδι;

«Από μικρή ήμουν πάντα καλλιτεχνικά ενεργή, μέσω του χορού και της μουσικής. Πολλές φορές είχα υπάρξει πάνω στο σανίδι, αλλά δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό πως θα μπορούσα να υπάρξω εκεί πάνω ως ηθοποιός», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved