Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο στη ζωή της Λενιώς μετά τον Κυπραίο
Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο στη ζωή της Λενιώς μετά τον Κυπραίο

Άγριες Μέλισσες: Ένα νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή της Λενιώς, με τρόπο που ακόμη δεν είναι γνωστός, μετά το τέλος του Κυπραίου.

Τον ρόλο αυτό θα ενσαρκώσει, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που μετέφερε ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό, ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος θα κάνει την εμφάνισή του στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Τα τελευταία χρόνια, ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα, με τις παραστάσεις που σκηνοθετεί να γίνονται sold out, κερδίζοντας το θεατρικό κοινό.

Η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά ήταν στην σειρά του Alpha, “Η λέξη που δε λες” που είχε ξεχωρίσει τόσο για το θέμα με το οποίο καταπιάστηκε, εκείνο του αυτισμού, όσο και για τις ερμηνείες των ηθοποιών και την σκηνοθεσία του Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Σύμφωνα και πάλι με το Πρωινό, ο ρόλος που θα ενσαρκώσει στις “Άγριες Μέλισσες” ο Βασίλης Μπισμπίκης θα εμπλακεί με κάποιο τρόπο με την Ελένη.

«Χαιρόμαστε πάρα πολύ που το λέμε εμείς εδώ γιατί αφορά έναν άνθρωπο με πολύ σημαντική πορεία στο θέατρο και στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.
Αυτός ο άνθρωπος με πολλές περγαμηνές που θα προστεθεί στο καστ των “Άγριων Μελισσών” την επόμενη σεζόν, όταν κλείσει αυτός ο κύκλος και αποχωρήσει ο Γιάννης Στάνκογλου, θα είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης. Τα τελευταία χρόνια κάνει παραστάσεις sold out, είναι στο peak του.


Θα μπει στην σειρά και θα μπει στην ζωή της Ελένης. Δεν ξέρω πως θα εμπλακεί στην ζωή της Ελένης, αλλά νομίζω ότι είναι μια είσοδος που θα συζητηθεί», είπε μεταξύ άλλων ο Άρης Καβατζίκης.

Δείτε φωτογραφίες του ηθοποιού στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved