O Παπαζήσης μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο «Κόκκινο Ποτάμι»
Media

O Παπαζήσης μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο «Κόκκινο Ποτάμι»

Φέτος υποδύθηκε τον Μίλτο στη σειρά του Open beyond το «Κόκκινο Ποτάμι».

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε, λοιπόν, για τη συμμετοχή του στη σειρά, αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που αντιμετώισε, τι έκανε ως συνήθεια και πώς τα πήγε με τον ήρωά του.

Υπήρχαν πράγματα που σας δυσκόλεψαν σε αυτή την τόσο μεγάλη παραγωγή;

«Τώρα που οδεύει πια προς το φινάλε, θα το πω: Το Κόκκινο ποτάμι ήταν δύσκολο για εμένα πριν ακόμα ξεκινήσει! Πολύ ωραίο μεν, ό, τι πιο δύσκολο όμως έχω κάνει ως τώρα σε σειρά. Οι μάχες, ο πόλεμος, η εποχή, έπρεπε όλα να αποδοθούν με ακρίβεια. Επιπλέον, εκτός από τα αγγλικά, έπρεπε να μπω στη διαδικασία να μιλάω 4 γλώσσες, γαλλικά, ρωσικά, ποντιακά και τούρκικα, ενώ για πρώτη φορά στη ζωή μου ανέβηκα σε άλογο. Μου πήρε αρκετό χρόνο να το μάθω, αλλά είναι κάτι που ευχαρίστως θα ξαναέκανα. Το να ανακαλύψω τον μαγικό κόσμο των αλόγων, των πανέξυπνων, δυνατών αυτών πλασμάτων, ήταν ένα από τα μεγάλα κέρδη αυτής της δουλειάς, που θα ήθελα να συνεχίσω και στην αληθινή ζωή. Η σειρά αυτή, με λίγα λόγια, ανέβασε όλα τα στάνταρ εκεί όπου θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να βρίσκονται».

Με τον… Μίλτο πώς τα πήγατε;

«Τον αγάπησα. Και ας είναι στην πραγματικότητα ένας πρωταγωνιστής… αρνητικός και πολυδιάστατος. Ενώ κατά κανόνα οι περισσότεροι ήρωες που αγαπάμε έχουν στοιχεία «παλικαριού» και καλού παιδιού, ο Μίλτος είναι στην ουσία ένας τυχοδιώκτης. Αγάπησε μια κοπέλα, αλλά την άφησε, πήγε στη Ρωσία, γνώρισε άλλη, επέστρεψε στη Γαλλία, βρήκε ακόμα μία, πουλούσε όπλα και ζούσε τη ζωή του. Δεν είναι εν ολίγοις ένας… Αστραπόγιαννος όπως έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα τους ήρωές μας, και ίσως γι’ αυτό να με γοήτευσε τόσο. Εκείνο που τελικά τον «εξαγνίζει» στα μάτια μας από τα αρνητικά στοιχεία και τα πάθη του είναι ο έρωτάς του με την Ιφιγένεια».

Είχατε αγωνία κάθε Κυριακή να δείτε τη σειρά;

«Στην αρχή καθόμουν και την έβλεπα μόνος μου… Δεν ήθελα κανέναν κοντά μου, γιατί μελετούσα τη σειρά και τον χαρακτήρα μου. όταν πια έμεινα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, προέκυψαν κάτι μαγικές συναντήσεις στο σπίτι του Μανούσου, όπου βλέπαμε τα επεισόδια όλοι μαζί. Αυτή η συνήθεια θα μου λείψει πολύ», είπε στο Τηλέραμα και στον Βασίλη Ανδριτσάνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved