Άγριες Μέλισσες: Η Ρίζω αποκαλύπτει τις ευχάριστες εξελίξεις της Λενιώς
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Ρίζω αποκαλύπτει τις ευχάριστες εξελίξεις της Λενιώς

Η Ελένη Καρακάση μίλησε για τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες».

Αναφέρθηκε, λοιπόν, στα προσεχή επεισόδια, στο μέλλον της ηρωίδας της αλλά και στη Δρόσω και τη Λενιώ και όσα θα συμβούν στις ζωές τους.

Και μια και μιλάτε για ρεαλισμό, η Ρίζω δεν τρέφει ψευδαισθήσεις για το ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας του μωρού της Δρόσως.

«Το υποψιάστηκε από την ατάκα της Ουρανίας και τον συνδυασμό των γεγονό­των, αλλά η Δρόσω κατάφερε να τη$ βά­λει την αμφιβολία και αν όχι να το ξε­χάσει, να σταματήσει να ασχολείται με αυτό».

θα βοηθήσει να κρυφτεί η εγκυμοσύ­νη της Δρόσως;

«Θα τη βοηθήσει και θα είναι δίπλα της μέχρι την τελευταία στιγμή. Η Ρίζω είναι κοντά στο κορίτσι και στους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτήν την ιστο­ρία σε όλη τη διάρκεια της κύησης».

Οταν η εγκυμοσύνη θα αρχίσει να φαίνεται αρκετά, η Δρόσω θα κρυφτεί;

«Ναι. Θα την κρύψουν, αλλά όχι στο χωριό».

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, αν γί­νονταν οι αρραβώνες της Δρόσως και του Ιορδάνη. Ομως δεν θα προχωρήσει αυτό το προξενιό.

«Η Ρίζω στην αρχή προσπαθεί να τον αποθαρρύνει με κάθε τρόπο και όταν τον βλέπει να ενδιαφέρεται, διακρίνει μια αχτίδα φωτός και για αυτό τολμάει να πάει το προξενιό στη Δρόσω. Υπάρχει η ελπίδα το παιδί να μεί­νει με τη μάνα του. Βέβαια, η ίδια η Ρίζω είχε πει ότι ίσως είναι πιο σωτήριο για το κορίτσι το παι­δί να μεγαλώσει με ένα αντρόγυνο. Οταν εμφα­νίζεται όμως ο Ιορδάνης, γίνεται η σανίδα σωτη­ρίας για τη Δρόσω.

Ωστόσο δεν γίνεται ο αρραβώνας. Ευθύνεται η Μυρσίνη για αυτό;

«Οχι η Μυρσίνη, αλλά η Ασημίνα».

Τελικά η Ρίζω θα ξεγεννήσει τη Δρόσω;

«Δεν θα παρακολουθή­σουμε όλη την εγκυμοσύνη, αλλά θα δούμε τη Δρόσω λίγο πριν γεννήσει και όντως η Ρίζω θα την ξεγεννήσει».

Μετανιώνει η Ρίζω που ενεπλάκη σε όλο αυτό;

«Οχι, δεν το μετανιώνει, γιατί κάποις έπρε­πε να σηκώσει το φορτίο και δεν υπάρχει άλλο5 σε αυτό το χωριό. Αν δεν το έκανε η Ρίζω, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότε­ρα. Και το καταλαβαίνει αυτό. Ειδικά αν οι αδελφές πήγαιναν σε έναν ξένο άνθρω­πο. Δεν της αρέσει αυτό που γίνεται και προ­σπαθεί να κάνει τα πράγματα όπως εκείνη νομίζει ότι είναι σωστά. Να μείνει το παιδί με τη μάνα. Και η μάνα το θέλει».

Η Μυρσίνη θα απειλήσει τη Ρίζω;

«Οχι. Η Ρίζω έχει κρατήσει όλα όσα έχουν συμ­φωνήσει. Παίζει σωστά τους όρους του παιχνι­διού. Δεν έχει λόγο να κάνει κάτι τέτοιο».

Και ο Ιορδάνης θα φύγει;

«Από τη στιγμή που διαλύεται ο αρραβώνας φεύγει».

Η Ελένη θα χάσει το σπίτι και το χωράφι της;

«Εκεί θα έχουμε πιο ευχάριστες εξελίξεις».

Με τον ενωμοτάρχη τι τρέχει; Ο κόσμος τον θέλει μαζί με τη Ρίζω.

«Δεν υπάρχει κάποια υπόνοια. Εχω την αίσθηση πως, αν υπάρξει ειδύλλιο, ο κόσμος το έχει επη­ρεάσει. Σε μια τέτοια περίπτωση νομίζω θα το δούμε τη δεύτερη χρονιά. Είναι τόσα πολλά τα πράγματα που συμβαίνουν στο χωριό, που δεν υπάρχει χώρος για κάτι τέτοιο. Αυτό το ειδύλλιο είναι ακόμη μια υποψία. Σε μια σκηνή που έχου­με δει, η Ρίζω ξέρει τα κουμπιά ίου ενωμοτάρχη και απορεί και η μάνα του. Της λέει: "Από τη μια τον άναψε* και από την άλλη τον έσβησε.

Πώς το έκανες αυτό;

Κι εκείνη της απαντάει: "Είμαι η Ρίζω και όπως θέλω τα γυρίζω". Απολαμβάνω πολύ το γύρισμα με τον Γιώργο Σουξέ και την Αλίκη Αλεξανδράκη, ειδικά όταν στήνεται κα­βγάς, αλλά και με τις σκηνές* του προξενιού είχα γελάσει πολύ», είπε στο ΤV 24 και στην Κωνσταντίνα Γρανέλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved