Πρωτιά για το «Έλα στη θέση μου» και στη νέα ώρα προβολής του
Media

Πρωτιά για το «Έλα στη θέση μου» και στη νέα ώρα προβολής του

Η αγαπημένη κωμική σειρά του Alpha, «Έλα στη θέση μου»,  άλλαξε ώρα και προβάλλεται, πλέον, στις 20:50.

Στην πρώτη μέρα προβολής της στη νέα ώρα, χθες, Δευτέρα 21 Ιουνίου, σκαρφάλωσε στην κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας 19,3% στο σύνολο κοινού.

Πρώτη ήταν επίσης και στο σύνολο κοινού στη ζώνη προβολής της με 18,3% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 3,5 μονάδες (STAR 14,8%, ΑΝΤ1 12,8%, ΣΚΑΙ 8,7, OPEN 5,3%, MEGA 3,2%). Σε επιμέρους γυναικείο κοινό το κοντέρ έγραψε 22,4% , ενώ 1.307.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω και για 1 λεπτό, χθες, με τις περιπέτειες, τους έρωτες, τις χαρές και τις λύπες των ηρώων.

Δείτε στο σημερινό επεισόδιο, στις 20:50

Ο Μιχόπουλος ξεκινάει τις έρευνες στη Σόφο από την αποθήκη και φτάνει μέχρι το Δαμιανό. Ο Μάρκος καταφέρνει να μάθει από τη Φλωρέτα την αλήθεια για τον πατέρα του και τη δολοφονία του πατέρα της Ζωγραφιάς. Η Φλωρέτα συνεχίζει να ψάχνει τον Αντρέα προξενώντας ανησυχία σε όλους και ειδικά στο Σήφη. Μετά την αποκάλυψη του κλητήρα για τα χρέη του Ζούβα η Σύλβια καταρρέει κι αυτός αναγκάζεται να της συμπαρασταθεί. Θα θυμηθεί η Φλωρέτα το Σήφη; Θα πει ο Μάρκος την αλήθεια στη Ρενάτα; Τι θα αποκαλύψει άθελά του ο Ζαχαρίας στο Μιχόπουλο;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved