Άγριες μέλισσες: Η συγκλονιστική στιγμή που ο Μελέτης έμαθε όλη την αλήθεια
Media

Άγριες μέλισσες: Η συγκλονιστική στιγμή που ο Μελέτης έμαθε όλη την αλήθεια

Άγριες μέλισσες: Μία συγκλονιστική σκηνή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της σειράς εποχής του ΑΝΤ1, το βράδυ της Τετάρτης (24/6).

Έφτασε λοιπόν η συγκλονιστική στιγμή που η Ανέτ αποκάλυψε στον Μελέτη ότι είναι γιος της, μπροστά μάλιστα στον Δούκα, αφήνοντάς τον άφωνο.

Ο Δούκας Σεβαστός προσπάθησε να την εμποδίσει, όμως, εκείνη είχε πάρει την απόφασή της.

«Εγώ είμαι Μελέτη, εγώ είμαι η μητέρα σου», του είπε.

Ο Δούκας με τη σειρά του είχε αποφασίσει πως ο Μελέτης δεν έπρεπε να μείνει λεπτό παραπάνω εκεί πέρα και δεν δίστασε να το πει για άλλη μια φορά.

Λίγο μετά αποχώρησε, την ώρα που ο Μελέτης, σοκαρισμένος και καταρρακωμένος προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι ήταν αυτό που μόλις είχε μάθει.

Δεν ήταν το σοκ τόσο μεγάλο που έμαθε πως η Ανέτ είναι η μητέρα του αλλά το ότι η Πηνελόπη είναι συγγενής του.

«Αυτή η εγκυμοσύνη ήταν εκτός γάμου, μια επιπολαιότητα, δεν ήταν κάποιος σημαντικός στη ζωή μου. Όταν κατάλαβα ότι είμαι έγκυος, ο Δούκας με βοήθησε να κρύψω την εγκυμοσύνη και να του αφήσω το παιδί μου, εσένα, σε μια καλή οικογένεια που θα ήθελε ένα παιδί. Μου υποσχέθηκε ότι δεν θα μάθει ποτέ τίποτα. Δεν ήθελα, αλήθεια, δεν ήθελα. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί αντιδρούσα για τη σχέση σου με την Πηνελόπη; Είναι αδιανόητο είναι απίστευτο το ξέρω, το καταλαβαίνω», του είπε μεταξύ άλλων η Ανέτ λίγο μετά.


Δείτε καρέ - καρέ τι συνέβη στη gallery:


Δείτε τη συγκλονιστική σκηνή στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved