GNTM: Επιτέλους η εκκεντρική Ζενεβιέβ Μαζαρί στον ρόλο που της αξίζει
Media

GNTM: Επιτέλους η εκκεντρική Ζενεβιέβ Μαζαρί στον ρόλο που της αξίζει

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί κυρίες και κύριοι θα είναι τα τέταρτο μέλος στην κριτική επιτροπή του νέου κύκλου του GNTM και αναμφισβήτητα αυτή η έκβαση θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η μέχρι πρότινος creative director του Greece’ s next top model πήρε προαγωγή και πλέον θα συναποφασίζει με το υπόλοιπο team του show του star channel, για το ποιος κάνει και ποιος όχι για να συμμετάσχει στο GNTM 3 και να διεκδικήσει τη νίκη και μια καριέρα στον χώρο του modeling. Άλλωστε, υπάρχουν λόγοι που την έστειλαν στην κριτική επιτροπή.

Για όσους παρακολουθούσατε τα προηγούμενα seasons θα θυμάστε, ότι η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν είναι από εκείνες που χαϊδεύουν αυτιά ή στρογγυλεύουν την άποψη τους. Κάθε άλλο! Λέει τα πράγματα με το όνομά τους, δεν διστάζει να είναι αφοπλιστικά ειλικρινής, χωρίς να προσβάλλει, ενώ παράλληλα δίνει τις συμβουλές της για και τονώνει την αυτοπεποίθηση των wanna be top models. Και φυσικά το highlight της είναι το χιούμορ της και οι επικές αντιδράσεις της στα awkward που ακούει. Και δεν είναι λίγα!

H Ζενεβιέβ Μαζαρί, όμως, δεν περίμενε το Greece’s next top model για να πει «Κοίτα, κάτι έκανα κι εγώ επαγγελματικά». Έχει κάνει σπουδές στο Art & Design στον Καναδά, ενώ όταν επέστρεψε στην Ελλάδα εργάστηκε ως junior fashion editor στο πλευρό του fashion editor Νικόλα Γεωργίου. Παράλληλα, δούλευε και ως μοντέλο, έχοντας κάνει συνεργασίες με σχεδιαστές, όπως η Λουκία, ο Γιώργος Ελευθεριάδης, Filep Motwary and Orsalia Parthenis. Όταν έκλεισε το κεφάλαιο πασαρέλα, το ανήσυχο πνεύμα της την ώθησε να φύγει ξανά στο εξωτερικό και να μάθει τα μυστικά για τη φωτογραφία μόδας. Έτσι, λοιπόν, το ταξίδι της στην κεντρική και νότια Αμερική της έδωσε ακόμη ένα επαγγελματικό προσόν, κι έτσι ο κόπος της ανταμείφθηκε με τα projects της να έχουν θέση στον ελληνικό και ξένο τύπο. Μάλιστα, από το 2011 εργάζεται ως Art Director στο Fashion Workshop της Βίκυς Καγιά. Δεν τα λες, λοιπόν, και λίγα όλα αυτά, αλλά όσο να πεις η δύναμη της τηλεόρασης την έκανε ευρέως γνωστή και… εθιστική. «Αν δεν με ξέρει κάποιος καθόλου, δεν χρειάζεται να με μάθει. Ορίστε, είμαι η Ζενεβιέβ από το Greece’s next top model», είχε πει σε συνέντευξή της στο downtown.

Εκτός, όμως, από επαγγελματίας και εργαζόμενη γυναίκα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει δυο επιπλέον ρόλους. Της συζύγου και της μητέρας. Είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Ροζαλία και τον Μίσα. Μάλιστα, πολλές φορές κοινοποιεί φωτογραφίες τους στα social media με τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί, αλλά και με τα καμώματά τους.

Μπορεί, λοιπόν, η αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να άφησε για ένα διάστημα κενή την τέταρτη καρέκλα στην κριτική επιτροπή του GNTM και με πολλούς μνηστήρες να τη διεκδικούν, ωστόσο το άτομο το είχαν μέσα στο σπίτι τους. Ίσως οι ιθύνοντες να άργησαν να το αντιληφθούν, αλλά το αντιλήφθηκαν κι έτσι από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναλαμβάνει νέα καθήκοντα. Και αυτό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved