Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ, η αποκάλυψη της αλήθειας και το σοκ του Κυπραίου
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ, η αποκάλυψη της αλήθειας και το σοκ του Κυπραίου

Άγριες Μέλισσες:Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα, βλέπουν πως όλο και περισσότεροι μαθαίνουν το μυστικό τους και φοβούνται μην αποκαλυφθεί. 

Στις Άγριες Μέλισσες όσο ο Λάμπρος προσπαθεί να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου του από τη Θεοδοσία, η Ελένη συνεχίζει να είναι με τον Θωμά.

Ωστόσο, η τελευταία φεύγει συχνά από το σπίτι της χωρίς να του αποκαλύπτει πού πηγαίνει. Η Ελένη καθημερινά πηγαίνει να δει τη Δρόσω, π οποία ζει απομονωμένη σε ένα σπίτι λίγο πιο μακριά από το χωριό μέχρι να φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Ο Κυπραίος, όμως, που ανησυχεί για την πολύωρη απουσία της Ελένης, την παρακολουθεί και εκείνη αναγκάζεται να του αποκαλύψει μια αλήθεια που θα τον σοκάρει.

Το γεγονός, όμως, ότι την παρακολούθησε και δεν την εμπιστεύεται οδηγεί σε μεγάλη σύγκρουση το ζευγάρι, αν όχι σε οριστική ρήξη. Παράλληλα, ο Λάμπρος αποφασίζει να διεκδικήσει ξανά την Ελένη και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να μην τη χάσει.

Είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου εκείνος και η Ελένη να ζήσουν μαζί, καθώς γνωρίζει πως μόνο έτσι θα είναι ευτυχισμένοι. Η Θεοδοσία, μάλιστα, κάνει μία απέλπιδα προσπάθεια να πλησιάσει ερωτικά τον Λάμπρο, αλλά αυτός την απορρίπτει ακόμα μία φορά.

Η απογοήτευση του για εκείνη, όμως, μεγαλώνει όταν ανακαλύπτει, έκπληκτος, πως ο Κωνσταντής βοηθάει τη Θεοδοσία. Και αυτή την προδοσία από την ίδια του τη γυναίκα δεν είναι εύκολο να τη δεχτεί.

Λίγες μέρες μετά, η Ελένη αποφασίζει να δώσει τέλος στο δίλημμα της για το αν πρέπει να ακολουθήσει τον Λάμπρο ή τον Κυπραίο. Ο Νικηφόρος, από την άλλη, προς μεγάλη του έκπληξη, αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει κάποιος, που γνωρίζει για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Ασημίνας.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved