Άγριες Μέλισσες: Η εξαφάνιση του Μελέτη και η απόγνωση της Πηνελόπης
Media

Άγριες Μέλισσες: Η εξαφάνιση του Μελέτη και η απόγνωση της Πηνελόπης

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα καταφέρνει και διαλύει τους αρραβώνες της Δρόσως με τον Ιορδάνη και η τελευταία αναγκάζεται να ζήσει στην απομόνωση μέχρι να γεννήσει. Τέσσερις μήνες μετά όλα είναι διαφορετικά στο Διαφάνι.

Στις Άγριες Μέλισσες ο Μιλτιάδης μαθαίνει πως ίσως ο Μελέτης έχει εμπλακεί στον φόνο του Γιάννου και είναι εξοργισμένος. Θέλει να μάθει εάν αληθεύει αλλά δεν παίρνει τις απαντήσεις που ζητάει. Ωστόσο, στο μυαλό του πια έχει σφηνωθεί πως ο Μελέτης έχει σχέση με τον θάνατο του Γιάννου.

Η Ανέτ καταλαβαίνει πως βρίσκεται σε αδιέξοδο και αποφασίζει να του πει όλη την αλήθεια. Του αποκαλύπτει πως ο Μελέτης είναι ο γιος της φέρνοντας τον Μιλτιάδη σε ακόμα χειρότερη κατάσταση, καθώς συνειδητοποιεί πως ο Μελέτης είναι ανιψιός του.

Την ίδια στιγμή, στο σπίτι των Σεβαστών έχουν έρθει τα πάνω κάτω και όλοι είναι παγωμένοι με την απόφαση της Πηνελόπης να τερματίσει τον γάμο της. Όμως ο Δούκας δεν σκοπεύει να το δεχθεί και βρίσκει μια λύση προκειμένου να κρατήσει τον Κλεομένη κοντά της και τους δύο μαζί στο Διαφάνι και να μην ταξιδέψουν για το Λονδίνο.

Ο Κυπραίος, από την άλλη, με τη βοήθεια ενός άντρα απ' το ένοχο παρελθόν του προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του Νέστορα. Ωστόσο, ο τελευταίος είναι πια υποψιασμένος για το ποιόν του και σκοπεύει να φτάσει στα άκρα γιο να εξακριβώσει εάν ο Θωμάς είναι ο προδότης των Ελλήνων και συνάμα ο δολοφόνος του γιου του.

Το ίδιο βράδυ, όλο.το χωριό μαζεύεται στο καφενείο της Βιολέτας για να παρακολουθήσει μια παράσταση Καραγκιόζη. Εκείνη τη στιγμή, η Δράσω δέχεται τελικά την πρόταση γάμου του Ιορδάνη και οι δύο νέοι ανακοινώνουν τους αρραβώνες τους.

Η Ασημίνα, όμως, μαθαίνει την απόφαση της αδελφής της και νιώθει ακόμα μία φορά προδομένη απ' τις αδελφές της. Αποφασίζει, λοιπόν, να τα τινάξει όλα στον αέρα

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Η Ελένη είναι το μοναδικό στήριγμα της Δρόσως, η οποία είναι εγκλωβισμένη σε ένα σπίτι αναμένοντας να έρθει η στιγμή που θα φέρει στον κόσμο το παιδί της και θα το δώσει στην Ασημίνα.

Παράλληλα, ο Λάμπρος και η Θεοδοσία περιμένουν τα χαρτιά του διαζυγίου τους για να λήξει και επίσημα ο γάμος τους. Εν τω μεταξύ, μέσα σε αυτό το διάστημα ο συνεταιρισμός έχει καταφέρει να δυναμώσει ακόμη περισσότερο και οι αγρότες είναι πιο ενωμένοι από ποτέ.

Μάλιστα, τόσο πολύ που ο Δούκας αρχίζει να φοβάται την επιρροή τους. Αυτούς τους μήνες, όμως, ο Μελέτης έχει αποφασίσει να εξαφανιστεί από όλους και από όλα. Κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται και η Ανέτ, με τη βοήθεια του Νέστορα και του Μιλτιάδη, κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εντοπίσει τον γιο της.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved