Mega: Δες πώς ήταν οι παρουσιαστές της ενημερωτικής ζώνης πριν από 30 χρόνια
Media

Mega: Δες πώς ήταν οι παρουσιαστές της ενημερωτικής ζώνης πριν από 30 χρόνια

Τριάντα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τότε που το Mega έκανε τα πρώτα του βήματα, δειλά δειλά, γεννώντας μια νέα εποχή, για τα τηλεοπτικά πράγματα, αλλά και για την ελληνική κοινωνία.

Ο τηλεοπτικός σταθμός από τον οποίο πέρασαν μεγάλα ονόματα από χώρο της δημοσιογραφία, άρχισε να εκπέμπει στις 20 Νοεμβρίου του 1989 στις 15:00 το μεσημέρι.

Το Mega Channel ήταν το πρώτο ιδιωτικό κανάλι που εξέλαβε άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα και το πρώτο ιδιωτικό κανάλι της Ελλάδας που εξέπεμψε τηλεοπτικό πρόγραμμα. Σε αυτά τα τριάντα χρόνια, αν εξαιρέσει κανείς εκείνο το «μαύρο» που έπεσε και χάθηκε στο σήμα, από το σταθμό πέρασαν σπουδαίοι –σήμερα- δημοσιογράφοι και παρουσιαστές.

Για το δελτίο ειδήσεων, το Μεγάλο κανάλι είχε επιλέξει τη δημοσιογράφο Λιάνα Κανέλλη και στο ρόλο του σχολιαστή, τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Στο τμήμα των ειδήσεων ήταν η Εύα Μαυρογένη, η Άλκηστις Κιούση, η Βίκυ Παλαιολόγου, η Μαρία Χούκλη, η Τζένη Μελά και ο Αιμίλιος Λιάτσος. Τα Σαββατοκύριακα, παρουσίαζε τα γεγονότα ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Τα χρόνια πέρασαν και πολλοί από αυτούς συνέχισαν την καριέρα τους σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Δες πώς ήταν τότε οι παρουσιαστές της ενημερωτικής ζώνης του καναλιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved