Elif: Αν και άρρωστη η Ελίφ το σκάει και βγαίνει μόνη της στον δρόμο!
Media

Elif: Αν και άρρωστη η Ελίφ το σκάει και βγαίνει μόνη της στον δρόμο!

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά του Star, Elif, σήμερα, 26 Ιουνίου! 

Η Αρζού αγκαλιάζει την Ελίφ και της φέρεται σαν να είναι η Τουγτσέ. Η Ελίφ δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Η Λεϊλά αισθάνεται στριμωγμένη και ψάχνει τρόπο να ξεφύγει. Η Φεβζιγιέ της λέει πως ήρθε ο Ονούρ να ζητήσει συγνώμη για όσα έκανε αλλά η Λεϊλά δεν της δίνει καμία σημασία.

Η οικογένεια Εμίρογλου και ο Γιουσούφ είναι σίγουροι πως η Αρζού ευθύνεται για την εξαφάνιση της Ελίφ. Στο κτήμα η Αρζού φροντίζει την Ελίφ. Η Φεβζιγιέ καταλαβαίνει πως η Λεϊλά έχει κάποιο πρόβλημα αλλά δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Η Λεϊλά λέει στη Σουλέ πως νιώθει απαίσια αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι πια γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει από έλεγχο. Η Σιταρέ βάζει για ύπνο την Ιντζί και η Ζεϊνέπ την ευχαριστεί.

Η Σιταρέ της λέει πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει. Ο Γιουσούφ είναι αποφασισμένος να βρει την Ελίφ. Πιστεύει πως θα καταφέρει ανεξάρτητα από το κόστος. Η Λεϊλά βλέπει εφιάλτες, την Ελίφ να φωνάζει το όνομά της και να ζητάει βοήθεια αλλά η Αρζού να στέκεται από πίσω της και να μην την αφήνει. Η Λεϊλά ξυπνάει και έχει τρομερές ενοχές.

Ο Γιουσούφ εισβάλει κρυφά στο σπίτι της Αρζού και αναζητά την Ελίφ. Δεν την βρίσκει στην αποθήκη και συνεχίζει να ψάχνει. Η Αρζού τον βλέπει και εκείνος της λέει πως δεν θα φύγει αν δεν βρει την Ελίφ.

Ο Γιουσούφ ψάχνει στο σπίτι και η Αρζού τον ακολουθεί. Η Ελίφ ακούει τη φωνή του αλλά δεν είναι σίγουρη ότι είναι αυτός. Βλέπει όμως την πόρτα ανοιχτή και το σκάει. Η Ελίφ είναι μόνη της στο δρόμο. Είναι άρρωστη και φωνάζει το όνομα του Γιουσούφ αλλά ο Γιουσούφ και η Αρζού είναι στο κτήμα….

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved