Γυναίκα χωρίς όνομα: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε!
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μαρίνα θα τολμήσει να αποκαλύψει τον μεγαλύτερο της άσσο! Αραγε θα καταφέρει να σώσει την Κάτια; 

Από σαράντα κύματα πέρασαν οι πρωταγωνιστές της σειράς του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα,όλο αυτό το διάστημα καθώς η σεναριογράφος Μαρία Γεωργιάδου είχε γράψει ένα ανατρεπτικό σενάριο.

Μάλιστα οι συγκλονιστικές αυτές οι ανατροπές δεν σταματούν ούτε στα τελευταία επεισόδια. Πιο συγκεκριμένα η Μαρίνα εξακολουθεί να ψάχνει να βρει τη Μελίτη αγνοώντας πως την κρατάει η Μάρθα. Παράλληλα η Κάτια προσπαθεί να βγάλει άκρη για το πώς συνδυάζεται ο Χατζής με τη Μάρθα.

Έτσι μαζί με τον Φώτη στριμώχνουν την τελευταία για να τους αποκαλύψει τι σχέση είχε με τον αδικοχαμένο επιχειρηματία. Ως συνήθως όμως η Μάρθα αρνείται να παραδεχτεί πως είχε συνεργαστεί μαζί του. Βλέποντας μάλιστα πως ο κλοιός στενεύει αποφασίζει να φύγει άμεσα με την Μελίτη από την Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ η μικρή έχοντας καταλάβει πως η γυναίκα τόσες μέρες της λέει ψέματα προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να επικοινωνήσει με τη μητέρα της. Την επόμενη μέρα ο Κωστής και η Μαρίνα βρίσκονται πολύ κοντά στα ίχνη της Μάρθας και τρέχουν σπίτι για να βρουν την κόρη τους.

Όμως οι δύο γονείς φτάνουν αργά καθώς η Μάρθα έχει φύγει ήδη με το παιδί. Η Μαρίνα δεν μπορεί να το πιστέψει και η αγωνία που έχει για τη Μελίτη δεν περιγράφεται. Έτσι σπεύδει αμέσως στην αστυνομία λέγοντας τους τις υποψίες που έχει.

Και ενώ όλοι ψάχνουν να βρουν τη Μάρθα η Μελίτη το σκάει από εκείνη. Το κοριτσάκι φανερά τρομαγμένο καταφέρνει και επικοινωνεί με την οικογένειά του. Όλοι τους είναι ευτυχισμένοι που αυτή η υπόθεση είχε αίσιο τέλος.

Ωστόσο η βαριά σκιά της Μάρθας εξακολουθεί να βρίσκεται από πάνω τους. Η χαρά της οικογένειας όμως δεν κρατά για πολύ καθώς την επόμενη μέρα ξεκινάει η δίκη της Κάτιας για τη δολοφονία του Νίκου. Ένα έγκλημα που ίδια δεν διέπραξε ποτέ.

Η γυναίκα τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να καταδικαστεί και δεν κρύβει την αγωνία της. Ο Αργύρης έχοντας την κάλυψη του Γιάννη καταφέρνει να δει την αγαπημένη του για λίγο και να της δώσει κουράγιο. Η δίκη συνεχίζεται και οι καταθέσεις του Φώτη και του Αργύρη δημιουργούν κλίμα υπέρ της Κάτιας και ο Εισαγγελέας κάνει μία πρόταση συμβιβασμού στη Μαρίνα που τη βαζεις σε δίλημμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved