Έλα στη θέση μου: Ποιο θα είναι το τέλος των ζευγαριών!
Media

Έλα στη θέση μου: Ποιο θα είναι το τέλος των ζευγαριών!

Έλα στη θέση μου: Η κωμική σειρά του Alpha ρίχνει αυλαία με καθηλωτικές εξελίξεις. Λίγο προτού οι ήρωες μας αποχαιρετήσουν για καλοκαίρι, αναπάντεχα μυστικά αποκαλύπτονται, απρόσμενες συμμαχίες λαμβάνουν χώρα και σοβαρά διλήμματα αλλάζουν τη ζωή και το μέλλον των ζευγαριών…

Η 4η σεζόν της σειράς «Έλα στη θέση μου» φτάνει στο τέλος της με τους ήρωες να βρίσκονται σε ένα κομβικό σημείο. Η αγαπημένη παρέα ανανεώνει το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά.

Προτού, όμως, μας αποχαιρετήσει έχει ετοιμάσει επεισόδια γεμάτα δράση, ξεκαθαρίσματα, κύκλους που κλείνουν και άλλους που ανοίγουν.

Ειδικότερα μετά τη σύντομη περιπέτεια τους στο κρατητήριο, η Ρενάτα και ο Μάρκος αποφυλακίζονται. Η σύγκρουση, όμως, ανάμεσα στον, Βλάση, στον Αχιλλέα και στον Μάρκο είναι αναπόφευκτη, καθώς και οι τρεις άμεσα ή έμμεσα εμπλέκονται στη ζωή της Ρενάτας.

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη αποκάλυψη που αφορά τη Ρενάτα.
Ο Μάρκος εδώ και καιρό, σκέφτεται σοβαρά να της μιλήσει για τη σχέση του με τον Ανδρέα. Παράλληλα, η σχέση του με τη Ρενάτα καλυτερεύει μέρα με την ημέρα.

Εν τω μεταξύ, οι συνθήκες ευνοούν τις αποκαλύψεις, καθώς η Ρενάτα και ο Αχιλλέας βάζουν τις πρώτες υπογραφές για το διαζύγιο.

Επομένως, ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της κοπέλας κλείνει και στο εξής θα μπορεί να προχωρήσει με τον Μάρκο χωρίς να τους βαραίνουν τα ψέματα και οι δολοπλοκίες.

Από την άλλη, ο Μάρκος έρχεται στα χέρια με τον Αχιλλέα και τον προτρέπει να πει ο ίδιος την αλήθεια στη Ρενάτα για την εμπλοκή του στη σύλληψη τους.

Λίγο αργότερα, εκείνη, προς μεγάλη της, απογοήτευση, μαθαίνει πως όλα τα έστησε ο Αχιλλέας.

Παρ' όλα αυτά, οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ. Ο Μάρκος παίρνει την απόφαση να μιλήσει στην κοπέλα. Ωστόσο, λίγο προτού όλα έρθουν στο φως, την ταυτότητα του Μάρκου ανακαλύπτει ο Αχιλλέας, ο οποίος μπαίνει, σε σκέψεις για το πώς πρέπει να το διαχειριστεί Η αλήθεια για τον νεαρό έρχεται στην επιφάνεια.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved