Elif: Η Ελίφ βρίσκεται στο δάσος χωρίς τις αισθήσεις της
Media

Elif: Η Ελίφ βρίσκεται στο δάσος χωρίς τις αισθήσεις της

Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα, 29 Ιουνίου στη σειρά, Elif στο Star!

Ο Γιουσούφ φεύγει από το κτήμα. Η Αρζού ανακαλύπτει πως η Ελίφ έχει φύγει και πηγαίνει να τη βρει. Τη βρίσκει χωρίς τις αισθήσεις της στο δάσος. Τη μεταφέρει πίσω στο κτήμα. Η Λέιλα δεν αντέχει και αποφασίζει να πάει στον Γιουσούφ και τη Μελέκ να πει την αλήθεια. Όταν φτάνει όμως εκεί βλέπει τη Μελέκ στη ν αγκαλιά του Γιουσούφ να την παρηγορεί και εξαιτίας της ζήλιας της αλλάζει γνώμη. Η Μελέκ νιώθει άσχημα και η οικογένεια της δίνει ηρεμιστικά χάπια αλλά εκείνη δεν θέλει να τα πάρει. Θέλει μόνο να ψάξει παντού για να βρει το παιδί της. Η Αλιγιέ ζητάει από τον Γιουσούφ να πάει ξανά στο σπίτι της Αρζού και του υπενθυμίζει τον σατανικό χαρακτήρα της. Ο Γιουσούφ της λέει πως ίσως η Αρζού να μην έχει σχέση με την εξαφάνιση της Ελίφ γιατί πήγε σπίτι της το πρωί και δεν βρήκε τίποτα ύποπτο.

Η Ελίφ προσπαθεί να τηλεφωνήσει στη μητέρα της αλλά η Αρζού την εμποδίζει. Η Ελίφ της λέει πως θέλει να πάει στη μητέρα της. Η μία κουβέντα οδηγεί στην άλλη και η Αρζού σταματάει να της φέρεται σαν να είναι η Τουγτσέ. Τρεις άντρες απαγάγουν τη Λεϊλά. Αποδεικνύεται πως κινούνται με εντολές της Αρζού, η οποία υποψιάστηκε τη Λεϊλά και τη Σουλέ από την πρωινή τους επίσκεψη.

Οι άντρες πηγαίνουν τη Λεϊλά στο σπίτι της Αρζού και εκείνη απαιτεί να μάθει τι έκανε στο σπίτι της μαζί με τη φίλη της. Η Λεϊλά στην αρχή λέει ψέματα όπως συνηθίζει αλλά στη συνέχεια ομολογεί την αλήθεια. Η Αρζού της λέει πως έχουν κοινά συμφέροντα και της προτείνει να συνεργαστούν. Αρχικά η Λεϊλά δεν θέλει να κάνει τίποτα για την Αρζού και η Αρζού της δίνει χρόνο να το σκεφθεί καλύτερα. Ζητάει από τη Λεϊλά να είναι κοντά στη Μελέκ και νατην ενημερώνει για τις κινήσεις της. Η Ιντζί μοιράζει παντού φυλλάδια με τη φωτογραφία της Ελίφ…

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου της σειράς, Elif!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved