Ηλιάνα για Μενεγάκη: «Η ζώνη θα έμενε κενή και το κανάλι κάτι έπρεπε να κάνει»
Media

Ηλιάνα για Μενεγάκη: «Η ζώνη θα έμενε κενή και το κανάλι κάτι έπρεπε να κάνει»

Για ακόμα μία φορά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε συνέντευξή της αποποιείται τον τίτλο "αντικαταστάτρια της Μενεγάκη" που θέλουν να της κολλήσουν. 

Και αυτό λόγω... συγκυριών μιας και μετά την ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη ότι αποχωρεί από τον Alpha και μένει εκτός τηλεόρασης για κάποιο διάστημα, ήρθε η ανακοίνωση του καναλιού ότι παίρνει στο δυναμικό της για δική της εκπομπή την πρώην κριτή του GNTM.

Πόσο έτοιμη είναι όμως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να αναλάβει τον ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας και πόσο συγκρίνει τον εαυτό της με την Ελένη Μενεγάκη; Διαβάστε τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της...

Να δανειστώ τη λέξη έτοιμη. Είσαι έτοιμη για να ηγηθείς σε ένα ζωντανό πρόγραμμα να είσαι η κεντρική παρουσιάστρια. Γιατί ήσουν μέχρι πρότινος το μέλος μιας κριτικής επιτροπής… Πολλοί θα πουν να η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη όταν θα σε δουν στην μεσημεριανή ζώνη.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια! Από την στιγμή που αποφάσισε να φύγει από τον Alpha, η ζώνη θα έμενε κενή και το κανάλι κάτι έπρεπε να κάνει. Δεν σημαίνει ότι εγώ πήγα να πάρω την δουλειά κάποιου άλλου. Η κυρία Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί. Η γυναίκα αυτή έχει κάνει μια τεράστια πορεία στην τηλεόραση, είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Αλίμονο, κανείς δεν παίρνει την θέση της Ελένης Μενεγάκη. Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου, όχι δεν νιώθω έτοιμη, γιατί έχω τα συγκαλά μου. Εμπιστεύομαι όμως το κανάλι, την ομάδα μου, την παραγωγή που πάμε να δημιουργήσουμε. Ναι, έχω άγχος, αλλά κανείς δεν ξεκίνησε έτοιμος. Είμαι έτοιμη να πάω στην αφετηρία.

Ο σύντροφος σου, σε στηρίζει σ αυτό;

Ναι με στηρίζει πάρα πολύ. Είναι πολύ γλυκός.

Πηγή: Enjoy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved