8 Λέξεις: Αυτές είναι οι νέες σκηνές της Τζουλιάνας μετά την καραντίνα!
Media

8 Λέξεις: Αυτές είναι οι νέες σκηνές της Τζουλιάνας μετά την καραντίνα!

Οι 8 Λέξεις ξεκίνησαν γυρίσματα μετά την καραντίνα και η μικρή Τζουλιάνα είναι τρισευτυχισμένη που βρέθηκε ξανά με τους ηθοποιούς…

Στα νέα επεισόδια θα δούμε αποχωρήσεις αλλά και αφίξεις που θα μας εκπλήξουν, όμως η μικρή πρωταγωνίστρια παραμένει σταθερά στην πετυχημένη σειρά του ΣΚΑΙ και θα μας εντυπωσιάσει και στον δεύτερο κύκλο!

Η σειρά «8 λέξεις» αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας στις αρχές Σεπτεμβρίου, θέλοντας να καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε την περίοδο της καραντίνας, με την προβολή των επεισοδίων που δεν είδαμε.

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Σωτήρη να ανακοινώνει στην Τζουλιάνα ότι πρόκειται να μετακομίσουν για πάντα στην Αλεξανδρούπολη, με εκείνη να αναστατώνεται καθώς συνειδητοποιεί ότι δεν έχει πολύ χρόνο.

Η πανέξυπνη Τζουλιάνα θα πιέσει τον άντρα να την ξαναβγάλει βόλτα, με εκείνον να μην της χαλάει χατίρι. Σύντομα, όμως, το κορίτσι θα καταφέρει να ξεγλιστρήσει και να το βάλει στα πόδια. Η συγκεκριμένη ιστορία έχει θετική έκβαση αφού η Τζουλιάνα επιστρέφει στην αγκαλιά της Ναυσικάς και ο Σωτήρης συλλαμβάνεται!

Η Τζουλιάνα Κλεάνθους κάνει καθημερινά γυρίσματα και ακούει προσεχτικά τις οδηγίες του σκηνοθέτη, Κώστα Αναγνωστόπουλου…

Δείτε σκηνές από τα νέα επεισόδια της σειράς, 8 Λέξεις που θα πρωταγωνιστήσει η Τζουλιάνα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved