Άγριες Μέλισσες: Το ξέρατε; Αυτή είναι η ηλικία της Πηνελόπης στη σειρά
Media

Άγριες Μέλισσες: Το ξέρατε; Αυτή είναι η ηλικία της Πηνελόπης στη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης που υποδύεται τον Μελέτη αποκαλύπτει τις εξελίξεις στη σειρά  αλλά και την ηλικία της Πηνελόπης

Η ζωή του Μελέτη άλλαξε ριζικά από τη στιγμή που η Ανέτ του αποκάλυψε πως είναι γιος της. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο άνθρωπος πίσω από το ρόλο, μιλά για τον πιο αγαπημένο ήρωα της σειράς Άγριες Μέλισσες αλλά και για τη μητέρα του, τον έρωτα της ζωής του, την Πηνελόπη της οποίας αποκαλύπτει την ηλικία

Πολλά τα μέτωπα του Μελέτη... Πρώτα απ' όλα είναι παιδί της Ανέτ.
Ο Μελέτη ως ήρωας ζει σε μια άγνοια.

Ως Γιώργος λοιπόν και ζώντας μαζί με τον ήρωα σας στις Άγριες Μέλισσες τόσους μήνες, πώς πιστεύετε πως θα αντιδράσει;
Καταρχάς μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει μεγαλώσει και έχει ζήσει σαν αδελφός των παιδιών του Δούκα αλλά πάντα σε μειονεκτικότερη θέση, δεύτερον έχει σκοτώσει τον Γιάννο, τρίτον παραλίγο να δολοφονήσει τον Μιλτιάδη και το πιο σημαντικό που δεν ξεπερνιέται, έχει κάνει έρωτα με την ξαδέρφη του. Ξαφνικά λοιπόν μπροστά του έχει μια γυναίκα που τον πλησιάζει για έναν διαφορετικό σκοπό... Είναι σοκαριστικό να έχει μεγαλώσει με μια ψεύτικη ταυτότητα. Να ζει δηλαδή ένα ψέμα που παράλληλα είναι και αλήθεια. Έχει γίνει ένα εργαλείο του Δούκα, ενώ θα μπορούσε να ζει στο ίδιο μέρος με τους ίδιους ανθρώπους και να μιλάνε σε διαφορετικό επίπεδο.

Δεν θα προσπαθήσει να πάρει απαντήσεις;
Ο Μελέτης είναι λιτός, λακωνικός, ένας Σπαρτιάτης. Μπορεί να σπάει εσωτερικά αλλά δεν το δείχνει. Δεν ξέρω αν θα σκληρύνει περισσότερο ή αν θα γίνει αδύναμος. Μην ξεχνάτε πως μπορεί να φοβάται το επόμενο βήμα.

Έχει δείξει πως έχει καλή καρδιά! Δεν μπορω να τον φανταστώ να τίθεται εναντίον όλων.
Σαφώς έχει δείξει πως έχει καλή καρδιά και εγώ δεν νομίζω πως θα βγει μπροστά για να διεκδικήσει χρήματα και περιουσίες. Ακόμα και να γίνει αυτό, δεν θα μπορεί να αλλάξει στάτους από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται χρόνος και ενέργεια. Ωστόσο πάντα θα είναι η σκιά κάποιου άλλου.

Ωστόσο, το σημαντικότερο πρόβλημα όλων είναι αυτό με την Πηνελόπη.
Ακόμα πιο περίπλοκη αυτή η παράμετρος και νομίζω πως αυτή ήταν που του θόλωνε την κρίση, ανέκαθεν. Ο έρωτας πάντα θολώνει και σε κάνει να βλέπεις με άλλα μάτια τις καταστάσεις.

Η κυρία Πετεβή μου τόνισε πρόσφατα σε συνέντευξη μας πως δεν γίνεται η Πηνελόπη να... ξε-αγαπήσει τον Μελέτη από τη μια μέρα στην άλλη.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Θα θέλατε να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να είναι μαζί;
Ποιός δεν θα ήθελε έναν τέτοιο έρωτα; Μια τέτοια τρέλα; Αλλωστε αν δεν ερωτευτείς, ποιος είναι ο σκοπός στη ζωή;

Έχει γίνει γνωστό πως ο Κλεομένης σκοτώνει τον Δημητράκη τελικά...
Δεν το ξέρω αυτό.

Παρόλο που δεν καταφέρνει να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη, θα αφήσει ο Μελέτης την αγαπημένη του δίπλα σε έναν τέτοιο άντρα;
Εφόσον είναι παντρεμένοι, δεν μπορεί να κάνει κάτι. Το μόνο που μπορεί είναι να μείνει κοντά της για να την κοιτάζει και να την προσέχει. Δεν μπορεί να πάρει τον νόμο στα χέρια του.

Πώς θα θέλατε να δείτε τον εαυτό σας αν γνωρίζατε πως αύριο τελειώνει η σειρά;
Ευτυχισμένο εσωτερικά. Να γαληνεύσει.

Να τον δείτε με το επίθετο του Σεβαστού;
Με έναν τρόπο είναι ούτως ή άλλως Σεβαστός. Μια επιβεβαίωση από τον Δούκα για εκείνον είναι κάτι παραπάνω από το να ήταν παιδί του. Νιώθει θεός.

Πηγή:Tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved