Γυναίκα χωρίς όνομα: Το τραγικό τέλος!
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Το τραγικό τέλος!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, μετά από δύο τηλεοπτικές σεζόν, ολοκληρώνεται την Παρασκευή 10/7 και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, με την αγωνία να φτάνει στο κατακόρυφο.

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» οι ήρωες θα ζήσουν στιγμές αγωνίας, έντασης, τρόμου, χαράς, αλλά στο τέλος θα επέλθει η κάθαρση και η θεία τιμωρία.

Η Κάτια προσπαθεί να βρει άκρη και να καταλάβει πως συνδέεται η Μάρθα με τον Χατζή. Την ίδια ώρα και ο Φώτης ψάχνει να βρει την άκρη του νήματος στο ξενοδοχείο που έμενε ο απαγωγέας της κόρης του.

Η Μαρίνα συνέρχεται από τό σοκ που πέρασε τις προηγούμενες μέρες αλλά εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Μελίτη ζει.


Η Μελίτη, από την άλλη, επιμένει στη Μάρθα ότι θέλει να δει τη μαμά της. Κι ενώ η Εύα συνεχίζει να διεκδικεί τον Δημήτρη και η Λίζα τον γιο της, μια ανώνυμη πληροφορία επιβεβαιώνει ότι η Μελίτη είναι ζωντανή. Ο Φώτης και η Κάτια βρίσκουν τη Μάρθα: «Τι σχέσεις έχεις με το Χατζή; Λέγε», την πιέζουν. «Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάτε. Άστε με ήσυχη», τους απαντάει.

Βλέποντας, όμως, ότι ο κλοιός στενεύει, αποφασίζει να φύγει με τη Μελίτη άμεσα από την Ελλάδα. Ο Κωστής και η Μαρίνα βρίσκονται πολύ κοντά στα ίχνη της, αλλά όταν φτάνουν είναι αργά. Έχουν ήδη φύγει. Η Μαρίνα πηγαίνει στον αστυνόμο και μοιράζεται μαζί του τις υποψίες της: «Είμαι σίγουρη ότι η Μάρθα έχει την κόρη μου», ισχυρίζεται. Όλοι ψάχνουν να τη βρουν.

Η Μελίτη καταφέρνει να το σκάσει από τη Μάρθα και προσπαθεί να βρει τρόπο να φτάσει στη μαμά της και τα καταφέρνει. Πλέον ευτυχισμένη, απολαμβάνει την αγάπη της και την αγάπη όλων. Αλλά η βαριά σκιά της Μάρθας είναι πάντα πάνω τους, ένω έχει βρει τρόπο να μείνει και πάλι αλώβητη αλλά όχι ατιμώρητη. Για όσα έχει κάνει θα πληρώσει το τίμημα και η τιμωρία θα είναι για την ίδια βαριά.

Η Κάτια ετοιμάζεται για τη δίκη της που ξεκινάει. Όμως την κυριεύει και η αγωνία ότι μπορεί να καταδικαστεί. Ο Αργύρης με την κάλυψη του Γιάννη, ξεκλέβει λίγη ώρα για να τη δει κρυφά. «Δεν θα μπορούσα να σε αφήσω μόνη σου μια τέτοια στιγμή. Σ' αγαπώ», της λέει.

Οι καταθέσεις του Φώτη και του Αργύρη δημιουργούν κλίμα υπέρ της Κάτιας και ο εισαγγελέας κάνει μια πρόταση συμβιβασμού στη Μαρίνα που τη βάζει σε δίλημμα.
Παράλληλα ο Στάθης ακούει κατά τύχη μια συζήτηση μεταξύ Αντρέα και Ζωής και βγάζει το συμπέρασμα πως η Ζωή και ο Ανδρέας διατηρούν σχέση κρυφά από τη Ρένα.
Η δίκη της Κάτιας συνεχίζεται.

Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να αγωνιστεί για την αθώωση της μητέρα της ως το τέλος. Ολοι ξέρουν πως το μεγάλο χαρτί τους είναι να τηρήσει η Εύα την συμφωνία της με τον Αργύρη και να στηριχθεί έτσι το άλλοθι της Κάτιας. Αλλά η Εύα επαληθεύει τις ανησυχίες τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved