Τα καλύτερά μας χρόνια: Αρχίζουν τα γυρίσματα της σειράς! Γνωρίστε το καστ!
Media

Τα καλύτερά μας χρόνια: Αρχίζουν τα γυρίσματα της σειράς! Γνωρίστε το καστ!

Ενα διαφορετικό... κροφίλ (όχι, δεν είναι λάθος η λέξη και θα καταλάβετε στη συνέχεια γιατί) φιλοδοξούν να παρουσιάσουν οι άνθρωποι της ΕΡΤ στη μυθοπλασία με τη σειρά που ετοιμάζεται να να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς αλλά και ένα πρόσωπο-έκπληξη σε ρόλο αφηγητή.

Στα μέσα Ιουλίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», ενώ ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες το καστ με γνωστούς πρωταγωνιστές και ηθοποιούς-έκπληξη, μεταξύ των οποίων και ένας ταλαντούχος μικρός που αγαπήσαμε μέσα από την τηλεοπτική διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας με την ατάκα για το... τροφίλ και το κροφίλ!

Ο Μανώλης Γκίνης, στον ρόλο του 8χρονου γιου της οικογένειας Αντωνοπούλου και αφηγητή της ιστορίας, θα μας ταξιδέψει στα τέλη της δεκαετίας του '60, όταν η τηλεόραση έμπαινε δειλά δειλά στα οικογενειακά σαλόνια.

Στο καστ της σειράς, πέρα από τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη στον ρόλο των γονιών, συμμετέχουν άλλοι τέσσερις ηθοποιοί: Η Υβόννη Μαλτέζου που υποδύεται τη μητέρα της Μαίρης (Κατερίνα Παπουτσάκη), την Ερμιόνη, μια γυναίκα που ήρθε-από το χωριό της στην Πελοπόννησο, μαζί με τις κόρες της, στον σεισμό της Πύλου, το 1947.

Ως γυναίκα παλαιάς κοπής, θρήσκα και συντηρητική, συχνά πελαγώνει με τους ρυθμούς της μοντέρνας ζωής. Πιστεύει στον Θεό και θαυμάζει τον βασιλιά. Τη μια στιγμή είναι αυστηρή και παραδοσιακή και την άλλη είναι ικανή να ενδώσει σε οποιαδήποτε «τρέλα».

Η Εριφύλη Κιτζόγλου κρατά τον ρόλο της Ελπίδας, της μεγάλης κόρης της οικογένειας. Είναι ένα όμορφο, ζωντανό κορίτσι, ανήσυχο και έτοιμο για περιπέτειες. Δουλεύει προσωρινά στο κομμωτήριο της θείας της, αλλά κάνει όνειρα να ταξιδέψει και να ζήσει ελεύθερη. Στην πορεία πειραματίζεται με διάφορα επαγγέλματα και τρόπους ζωής.

Ο Δημήτρης Καπουράνης παίζει τον Αντώνη, τον πρωτότοκο γιο της οικογένειας. Είναι φοιτητής Νομικής και σύντομα πολιτικοποιείται, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στην οικογένεια, καθότι η σειρά διαδραματίζεται αρχικά στα χρόνια της χούντας. Είναι ιδεολόγος, τρυφερός και ρομαντικός.

Η Τζένη Θεωνά υποδύεται την αδελφή της Μαίρης (Κατερίνας Παπουτσάκη). Ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου, ανεξάρτητη, χαρούμενη! Σε αντίθεση με την αδελφή της ασχολήθηκε με την καριέρα της και δεν έκανε οικογένεια. Καμαρώνει για τα φλερτ που έχει, συχνά τα φουσκώνει για να φαίνονται πιο ενδιαφέροντα και έρχεται σε κόντρα με τη μητέρα της που γκρινιάζει συνέχεια ότι δεν έχει νοικοκυρευτεί. Αγαπάει πολύ την αδελφή της και την οικογένεια της κι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Όλγα Μαλέα, ενώ το σενάριο υπογράφουν ο Νίκος Απείρανθίτης και η Κατερίνα Μπέη.

Πηγή Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved