Έλα στη θέση μου: Ο Ζούβας αποκαλύπτει «Έτσι είμαι κι εγώ ως άνθρωπος»
Media

Έλα στη θέση μου: Ο Ζούβας αποκαλύπτει «Έτσι είμαι κι εγώ ως άνθρωπος»

Έλα στη θέση μου - Ανάστασης Κολοβός: Μπήκα για 15 επεισόδια κι έμεινα

Είναι έξυπνος, ευφυής, άνθρωπος της... πατέντας και ξέρει να επιβιώνει με τον τρόπο του. Ο Μάκης Ζούβας είναι ο ήρωας στον οποίο ο Ανάστασης Κολοβός έχει δώσει υπόσταση και μέσα από την ερμηνεία του στην κωμική σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» έχει καταφέρει να τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό. Και καθώς η σειρά θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, θα τον δούμε σε νέες περιπέτειες.

Σας είχε λείψει ο ήρωάς σας το διάστημα που είχαν σταματήσει τα γυρίσματα;
Ναι. γιατί είναι ένα πολύ δικό μου κομμάτι. Τον έχτισα και μου έδωσε κι εκείνος πράγματα. Οι ατάκες του, οι συμπεριφορές του, σε ένα βαθμό είναι και δικές μου προσθήκες στο εξαίρετο κείμενο των σεναριογράφων. Μπορείς ως ηθοποιοί να κάνεις αυτοσχεδιασμούς χωρίς να επηρεάσει το σενάριο. Και το "καλούμι" που φωνάζει τη Σύλβια, το "Μάκης τέλος" και άλλες εκφράσεις είναι... κολοβίσιες και έχουν μείνει.
Πάντα θα τον κουβαλάω μέχρι να πεθάνω. Μπορεί να είναι και ο ρόλος της ζωής μου. Ο Ακάλυπτός μου, αυτός που μου ταίριαξε πολύ. Είναι τα βιώματα μου. Έτσι είμαι κι εγώ ως άνθρωπος. Τους προτιμώ αυτούς τους χαρακτήρες. Γεννήθηκα στην επαρχία και όχι στο Κολωνάκι, κι αυτοί οι άνθρωποι, τα μικρολαμόγια, είναι αναγνωρίσιμοι και οικείοι τύποι. Ο Ζούβας είναι ο σύγχρονος Καραγκιόζης. Είναι έξυπνος, ευφυής και με τον τρόπο του επιβιώνει».

Μπήκατε στη σειρά για μερικά γκεστ και τελικά πετύχατε... μονιμότητα.
Ηταν η πρώτη μου μεγάλη επιτυχία. Μπήκα για 15 επεισόδια κι έμεινα. Ενας τεχνικός λέει ότι η σειρά θα τελειώσει όταν ο Ζούβας γίνει πρόεδρος της Σόφο»

Θεατρικά ετοιμάζετε κάτι;
Ο Γιώργος Ηλιόπουλος γράφει ένα θεατρικό που λέγεται "Ανδρική υπόθεση" και θα είμαστε εκείνος, ο Γιώργος Σουξές κι εγώ. Είναι μια κωμωδία που ετοιμάζουμε για τη χειμερινή σεζόν.



Και στα προσωπικά σας είστε πολύ καλά. Το γεγονός ότι η σύντροφός σας Αθανασία Κούσουλα δεν ανήκει στον χώρο σας, καθώς είναι ψυχολόγος, μάλλον εξισορροπεί τα πράγματα.
Με την Αθανασία έχουμε μια πολύ ωραία σχέση και φάνηκε και στην περίοδο της καραντίνας. Ήταν πολύ δημιουργική. Εγώ έπαθα κατάθλιψη όταν συνειδητοποίησα ότι θα μπω ξανά στον ρυθμό της ρουτίνας. Ζούμε όπως μας πάει η ζωή και δεν ξέρω πόσοι από εμάς αν είχαμε την επιλογή, θα βγαίναμε από το καλούπι μας.

Πηγή: Tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved