Elif: Η Αρζού ζητάει λύτρα στη Μελέκ για την Ελίφ!
Media

Elif: Η Αρζού ζητάει λύτρα στη Μελέκ για την Ελίφ!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά του Star, Elif

Η Αϊλά προσπαθεί να πείσει τον Μουράτ να αλλάξει δουλειά αλλά δεν τα καταφέρνει. Εκτός από το περιστατικό με τα διαμάντια, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη δουλειά του. Η Αϊλά θυμώνει και του λέει πως θα πάει να συναντήσει μια φίλη της και φεύγει. Ο Μουράτ όμως θέλει κάτι να της πει και την ακολουθεί. Την ακούει να μιλάει εκνευρισμένη στο τηλέφωνο και καταλαβαίνει πως η γυναίκα του κάτι σχεδιάζει.

Η Λεϊλά επισκέπτεται τη Μελέκ και καταφέρνει να τοποθετήσει τον κοριό κάτω από το τραπέζι. Τώρα η Αρζού μπορεί να ακούσει τις συζητήσεις της οικογένειας. Στη συνέχεια στέλνει ένα μήνυμα στη Μελέκ και ζητάει λύτρα για την Ελίφ. Η Μελέκ είναι απελπισμένη καθώς δεν μπορεί να βρει τόσα χρήματα. Ο Γιουσούφ της ζητάει να ηρεμήσει και της λέει πως θα κάνει τα πάντα για να σώσει την Ελίφ. Η Λεϊλά βλέπει πόσο νοιάζεται ο Γιουσούφ για τη Μελέκ και την κόρη της και στενοχωριέται.

Ο Σελίμ ζητάει χρήματα από φίλους του και όλοι προσπαθούν να τον βοηθήσουν. Η Αρζού ξέρει πως η οικογένεια δεν έχει άλλη περιουσία να πουλήσει αλλά όλα τα μέλη της προσπαθούν με κάθε τρόπο να συγκεντρώσουν το ποσό. Η Ζεϊνέπ ζητάει χρήματα και από τον Τζεβαχίρ αλλά εκείνος δεν έχει να της δώσει. Η οικογένεια συναντιέται ξανά στο σπίτι και μετρά τα χρήματα, που συγκέντρωσε αλλά δεν είναι αρκετά. Ο Γιουσούφ έρχεται και τους λέει πως βρήκε τα χρήματα και όλοι ξαφνιάζονται. Η Αρζού ακούει τη συζήτηση και ξαφνιάζεται και εκείνη.

Ο Γιουσούφ, η Μελέκ και ο Σελίμ πηγαίνουν στο σημείο συνάντησης και βλέπουν την Ελίφ μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Καθώς πηγαίνουν προς το μέρος της, δύο άντρες της Αρζού τους σταματούν. Παίρνουν τα χρήματα και φεύγουν μαζί με την Ελίφ. Η Μελέκ και ο Γιουσούφ πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα. Ο Γιουσούφ έχει συγκρατήσει τον αριθμό από την πινακίδα του αυτοκινήτου. Η αστυνομία τους λέει πως θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν την Ελίφ.

Ο Μουράτ ακολουθεί την Αϊλά και βλέπει ότι συναντάει τον πατέρα της. Ακούει κρυφά τη συζήτησή τους και τώρα ξέρει πως ο Λατίφ είναι αυτός, που του έδωσε τη δουλειά. Η Αϊλά τα βάζει με τον πατέρα της και υπερασπίζεται τον Μουράτ αλλά εκείνος είναι θυμωμένος με τη γυναίκα και τον πεθερό του. Ο Μουράτ περιμένει στον κήπο την Αϊλά και τη ρωτάει για τη συνάντησή της με τη φίλη της. Η Αϊλά του λέει ψέματα και ο Μουράτ της λέει πως ξέρει την αλήθεια. Η Αϊλά μένει άφωνη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved