Ελένη Μενεγάκη: Λύγισε στην έναρξη της τελευταίας της εκπομπής
Media

Ελένη Μενεγάκη: Λύγισε στην έναρξη της τελευταίας της εκπομπής

Η Ελένη Μενεγάκη με δάκρυα στα μάτια υποδέχτηκε για τελευταία φορά το τηλεοπτικό της κοινό. Η Ελένη μετά το αφιερωματικό βίντεο κοίταξε την κάμερα και μίλησε με λόγια καρδιάς. Μέσα από το μονόλογό της έκανε μία σειρά ανακοινώσεων 

Μετά από 30 χρόνια συνεχούς και λαμπρής πορείας στην τηλεόραση -δεκαπέντε από αυτά στον Alpha- η Ελένη Μενεγάκη είπε το τελευταίο «καλησπέρα» της στους τηλεθεατές.

Συγκίνηση, ένταση, μνήμες, θλίψη αλλά και χαρά που κάτι τελειώνει και σίγουρα κάτι άλλο καλό ξεκινάει, ήταν όλα όσα επικράτησαν από το πρώτο κιόλας λεπτό της τελευταίας εκπομπής Ελένη της παρουσιάστριας.

Η Ελένη ιδιαίτερα συγκινημένη και φανερά φορτισμένη συναισθηματικά καλησπέρισε, όπως πάντα με χαμόγελο το κοινό που την παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, πιστά.

Αυθόρμητη όπως πάντα, η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης -μέχρι και σήμερα- πιο όμορφη από ποτέ έδειχνε να έχει διάθεση για επικοινωνία με τους ανθρώπους που τη στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια της μεγάλης και πολύ επιτυχημένης πορείας της στη μικρή οθόνη.

«Συγγνώμη, λυπάμαι, δεν μπορώ να μιλήσω», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Και πρόσθεσε δακρυσμένη: «Παρότι το έργο Ελένη το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα και με τον τρόπο που ήθελα και την ώρα που ήθελα μέχρι το τέλος, δεν είχα καταφέρει να σκεφτώ πώς εγώ θα ήμουν στο τέλος.Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Ποτέ δεν είχα χαρτιά μπροστά μου που να γράφουν κάτι. Όλα είναι μέσα στο μυαλό μου, τα σωστά και τα λάθος. Είναι όλα αυτά που έχει μέσα η ψυχή μου, η οποία είναι ζωντανή και αληθινή. Την κάθε μέρα σε αυτή τη διαδρομή, εγώ την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου. Δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας μεγάλος κύκλος. Κλείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο για μένα».

Δείτε όλα όσα είπε στην τελευταία της εκπομπή στα παρακάτω αποσπάσματα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved