Ελένη Μενεγάκη: Έτσι είπε αντίο στους τηλεθεατές στην τελευταία της εκπομπή!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι είπε αντίο στους τηλεθεατές στην τελευταία της εκπομπή!

Τέλος εποχής για την ελληνική τηλεόραση αφού ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαιά της, το οποίο είχε στο εξώφυλλο με χρυσά γράμματα το όνομα της Ελένης Μενεγάκη, έκλεισε οριστικά. 

Η Ελένη σήμερα παρουσίασε την τελευταία της εκπομπή Ελένη στον Alpha μετά από δεκαπέντε χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό και φυσικά η συγκίνηση ήταν διάχυτη από την πρώτη στιγμή στο πλατό.

Ο σταθμός στον οποίο έμεινε όλα αυτά τα χρόνια η όμορφη παρουσιάστρια την αποχαιρέτησε με την εξής λιτή ανακοίνωση:

«Σήμερα, 15 χρόνια μετά την πρώτη «καλημέρα», ο Alpha αποχαιρετά την Ελένη Μενεγάκη, την ευχαριστεί για τη συνεργασία, τις δυνατές τηλεοπτικές στιγμές και της εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα σχέδιά της».

Η Ελένη Μενεγάκη, θέλοντας να τιμήσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο την αφοσίωση και την αγάπη που της έδειξε σε όλη αυτή την πορεία της ο κόσμος, έκλεισε αυτόν τον κύκλο της ζωής της στην τηλεόραση με ένα πολύ γλυκό και τρυφερό αντίο.

Έχοντας να διαχειριστεί μία πολύ φορτισμένη συναισθηματικά ημέρα, η ίδια στην αποφώνηση της τελευταίας της εκπομπής για ακόμα μία φορά κατέθεσε την αλήθεια της με πολύ συναίσθημα και πολλή αγάπη.

Λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής, βγήκε η πρώτη τηλεθεάτρια που είχε βγει όταν πήγε στον Alpha! Ήταν μία κυρία από τη Λαμία και δεν μπορούσε να το πιστέψει... Τη ρώτησε αρκετές φορές αν λέει αλήθεια και εκείνη απάντησε θετικά, αφού θυμόταν και τη συνομιλία τους.

Η Ελένη 16:30 μία ώρα αργότερα έριξε αυλαία με τα πιο συγκινητικά λόγια και μας είπε "εις το επανιδείν"!

«Να θυμάστε κάτι η ζωή συνεχίζεται και είναι όλο εκπλήξεις.. .Όπως έλεγε και ο φίλος μου ο Λάκης όταν η ζωή σταματήσει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος. Καλή συνέχεια εις το επανιδείν»!

Τα φώτα έσβησαν και η Ελένη ξεκινά ένα νέο κύκλο στη ζωή της!

Δείτε το βίντεο με το αντίο της Ελένης Μενεγάκη στην τελευταία της εκπομπή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved