Νίκος Ψαρράς: Η φιλία με την Παπαθωμά και η συνεργασία μετά από 20 χρόνια
Media

Νίκος Ψαρράς: Η φιλία με την Παπαθωμά και η συνεργασία μετά από 20 χρόνια

Άγριες Μέλισσες: Ο Νίκος Ψαρράς… εισέβαλε στο Διαφάνι για να αναστατώσει ξανά τη ζωή της Βιολέτας (Θεοφανία Παπαθωμά).

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη συνεργασία τους μετά από 20 χρόνια και για το αν διατηρούσαν επαφές όλο αυτό το διάστημα.

Τηλεοπτικό ζευγάρι με τη Θεοφάνια Παπαθωμά έπειτα από 20 χρόνια, όταν παίζατε στον «Μαύρο ωκεανό». Πώς νιώθετε γι’ αυτήν τη νέα σας τηλεοπτική συνάντηση;

«Πολύ όμορφα! Είναι ωραίο να συναντάς και πάλι ανθρώπους που γνωρίζεις. Η Θεοφάνια είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Είχαμε περάσει πολύ ωραία στα γυρίσματα του «Μαύρου ωκεανού», αλλά έκτοτε δεν συναντηθήκαμε επαγγελματικά. Συνέβη τώρα... Λέμε πολλές φορές μεταξύ μας «πώς πέρασαν 20 χρόνια;». Λες και ήταν χθες...».

Είχατε διατηρήσει καθόλου επαφές όλα αυτά τα χρόνια;

«Βεβαίως. Μιλούσαμε και στο Facebook αι στο τηλέφωνο και είχαμε συναντηθεί κάποιες φορές».

Ήταν εκείνη η περίοδος τα χρόνια της αθωότητας της ιδιωτικής τηλεόρασης;

«Δεν το ξέρω αυτό... Ήταν τα χρόνια της παραγωγής. Από το '96 που κατέβηκα στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη υπήρχε προσφορά εργασίας, όπως και μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των ηθοποιών αλλά και των συντελεστών. Όμως όταν υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός ανεβαίνει και το επίπεδο.

Χαίρομαι που τα κανάλια έχουν επιστρέψει στη μυθοπλασία, αν και όχι στον βαθμό εκείνης της περιόδου. Ο κόσμος έχει ανάγκη τις σειρές. Η τηλεόραση είναι πάντα μια ωραία συντροφιά. Εκτός από την Αθήνα, που προσφέρει πολλές επιλογές, στην επαρχία δεν είναι έτσι», είπε στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved