«Η Ελένη θα διδάσκεται στα πανεπιστήμια σαν το απόλυτο δείγμα μάνατζμεντ καριέρας»
Media

«Η Ελένη θα διδάσκεται στα πανεπιστήμια σαν το απόλυτο δείγμα μάνατζμεντ καριέρας»

Βαρύγδουπη δήλωση αλλά θα μπορούσε να βγει στο μέλλον και πέρα για πέρα αληθινή αφού πράγματι, η Ελένη Μενεγάκη διέγραψε στην ελληνική τηλεόραση μία πραγματικά τεράστια καριέρα γεμάτη επιτυχίες. 

Ο γνωστός σεναριογράφος, Δημήτρης Αποστόλου σε πρόσφατη συνέντευξή του δε δίστασε να πει τη γνώμη του για τις «Άγριες μέλισσες».

Ακόμα, σχολίασε ευθέως την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να κάνει παύση στην καριέρα της, ενώ αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια του.

Αλήθεια, ο Δημήτρης Αποστόλου έχει δει ποτέ «Αγριες Μέλισσες»;

«Ναι, όταν έμαθα για τον θόρυβο που έχει δημιουργήσει η συγκεκριμένη σειρά, κάθισα και την παρακολούθησα. Μου άρεσαν πολύ οι ερμηνείες. Χρησιμοποιούνται πολύ καλοί ηθοποιοί του θεάτρου και γι’ αυτό το πράγμα έχει μια διαφορετικότητα. Εκεί είναι η πρωτοτυπία. Αλλιώς, εντάξει είναι ένα σαπούνι».

Ριάλιτι προγράμματα τύπου «MasterChef» και GNTM έχετε παρακολουθήσει;

«Α, πα πα. Βάλε μου αχινούς στις μασχάλες, καυτά αβγά στο πρόσωπο. Ούτε γι’ αστείο. Όχι επειδή είμαι σνομπ. Επειδή δεν μου λένε τίποτε απολύτως. Να σας πω κάτι. Έχει ένα κουμπί πλέον στην τηλεόραση το οποίο λέγεται Netflix. Και εκεί βλέπεις πού πάει το πράγμα στον κόσμο. Το πόσο χωριό είσαι εσύ».

Πώς είδατε την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της;

«Ήθελε να φύγει την ώρα που έπρεπε. Δεν ήθελε να σέρνεται πίσω από τα νούμερα και τα νούμερα πίσω από αυτήν και πιστεύω πως θα επανέλθει. Εγώ έχω πει μια κουβέντα. Η Ελένη θα διδάσκεται στα πανεπιστήμια του κόσμου σε λίγα χρόνια σαν το απόλυτο δείγμα μάνατζμεντ καριέρας. Εγώ την παρακολουθώ χρόνια. Είναι από τους ανθρώπους που έχω αγαπήσει πολύ στη ζωή μου. Εχουμε συνυπάρξει και ως φίλοι. Είναι «σχολείο» ολόκληρο. Θέλει και αυτή να ζήσει τη ζωή της. Δεν είναι όλα δουλειά και καλά τo έχει καταλάβει. Νέα γυναίκα είναι. Θέλει κι αυτή να κάνει πράγματα. Και να γυρίσει όποτε πρέπει».

Σχεδιάζετε κάτι άλλο επαγγελματικά για το άμεσο μέλλον;

«Συζητάω άλλα δύο πρότζεκτ για την τηλεόραση, που έχουν να κάνουν και αυτά με τη μυθοπλασία. Σκεφτόμαστε να κάνουμε μια επιθεώρηση τον χειμώνα και θεατρικό το «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή», είπε στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved