Αποκλειστικό: Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε ρόλο παρουσιαστή – Όλες οι λεπτομέρειες
Media

Αποκλειστικό: Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε ρόλο παρουσιαστή – Όλες οι λεπτομέρειες

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει πάρει φόρα και τίποτα δεν τον σταματά.

Εκτός από το modeling και την υποκριτική, με τη σειρά του Netflix «Τhe Lord of the skies» να είναι το τελευταίο μεγάλο project στο οποίο συμμετείχε, τώρα φαίνεται ότι ετοιμάζεται να αναλάβει ρόλο τηλεπαρουσιαστή.

Σύμφωνα, λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Γιάννης Σπαλιάρας δέχτηκε κρούση να παρουσιάσει καθημερινό lifestyle magazino στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, το κανάλι Sigma Tv της Κύπρου πρότεινε στον mr Spal να αναλάβει τα ηνία της καλοκαιρινής εκπομπής του σταθμού. Η εκπομπή αυτή, μάλιστα, δεν θα εκπέμπει μέσα από ένα studio, αλλά κάθε μέρα θα βρίσκεται και σε διαφορετικό μέρος και χώρο, κάτι που θα κάνει την εκπομπή ακόμη πιο καλοκαιρινή!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί της Αφροδίτης, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει projects για την κυπριακή τηλεόραση. Το 2007 είχε παίξει στη σειρά «Ζωή Ποδήλατο», η οποία μεταδιδόταν από το Sigma Tv και το 2014 τον βλέπαμε στο «Ρουά Ματ», μια σειρά του ΑΝΤ1 Κύπρου η οποία προβαλλόταν και στην Ελλάδα.

Ο ρόλος, λοιπόν, του τηλεπαρουσιαστή είναι κάτι που θα έχει ενδιαφέρον, καθώς δεν τον έχουμε ξαναδεί σε κάτι τέτοιο. Ωστόσο, η αμεσότητα που διαθέτει είναι ένα από τα βασικά προσόντα για μια τέτοια θέση. Τώρα, το μόνο που μένει είναι να δούμε τη συγκεκριμένη πρόταση να υλοποιείται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved