Και τώρα τι χωρίς τη Μενεγάκη; Πώς αλλάζει η... σκακιέρα στην ελληνική TV;
Media

Και τώρα τι χωρίς τη Μενεγάκη; Πώς αλλάζει η... σκακιέρα στην ελληνική TV;

Την Τετάρτη 1η Ιουλίου, για κάποιους, ήταν μία μέρα που υποσχόταν το τέλος εποχής και την αρχή μιας νέας πραγματικότητας στην ελληνική τηλεόραση. 

Δεν είναι και λίγο, εδώ που τα λέμε, να αποχωρεί από τη μικρή οθόνη ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ιδιωτικής τηλεόρασης, η Ελένη Μενεγάκη.

Και η αλήθεια είναι πως το ξέρει και η ίδια ότι στιγμάτισε με τον δικό της μοναδικό τρόπο τα πάντα στον μαγικό κόσμο της τηλεόρασης και καθιέρωσε νέα... ήθη και έθιμα στη μικρή οθόνη.

Από την ξύλινη γλώσσα και τον "δηθενισμό" των παλιότερων ετών, στον αυθορμητισμό και το χτίσιμο μιας αληθινής και ειλικρινούς σχέσης με τον τηλεθεατή. Γιατί αυτό ήταν η Ελένη. Αυθόρμητη, ειλικρινής, αληθινή, παρορμητική αλλά πάνω από όλα αυθεντική. Και εκεί ακριβώς οφείλεται η διαχρονικότητά της στα 30 χρόνια καριέρας της.

Καλά όλα αυτά, όμως τι μέλλει γενέσθαι στη νέα εποχή της TV;

Ποιος παίρνει τη θέση της, ποια είναι ικανή να χριστεί βασίλισσα της πρωινής, μεσημεριανής ή τέλος πάντων, οποιασδήποτε ζώνης όπως η Ελένη Μενεγάκη;

Οι υποψήφιες πολλές όμως ποια απ' όλες έχει τη λάμψη και το "τσαγανό" της Ελένης για να στεφθεί άξια αντικαταστάτριά της και σε πρακτικό επίπεδο, μιλώντας πάντα για το εκάστοτε κανάλι που θα ανακαλύψει τη νέα Ελένη Μενεγάκη, γιατί μην ξεχνάμε ότι κάθε τηλεοπτικός σταθμός είναι πρώτα και πάνω απ' όλα επιχείρηση που θέλει χρήματα για να επιβιώσει και να συνεχίσει την πορεία του.

Στο δια ταύτα όμως! Ποια θα πάρει τη θέση της στο πρόγραμμα του Alpha και ποιοι θα είναι "απέναντι" στην πολύπαθη μεσημεριανή ζώνη;

Ακούστηκαν η Βάσω Λασκαράκη, η Ιωάννα Μαλέσκου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως οι "τολμηρές" που θα όρθωναν ανάστημα προκειμένου να κάνουν αυτή τη νέα αρχή.

Η ηθοποιός -σύντομα σχετικά- βγήκε από το "κάδρο" αφού δεν συνεχίστηκαν οι συζητήσεις της με τον Alpha ενώ και η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία έρχεται στην Αθήνα με αέρα Κρήτης μιας και μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό του Κρήτη TV, δεν τα βρήκε με τον Alpha αλλά υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ.

Όσο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αυτή είναι η πιο τολμηρή απ' όλες αφού και συμβόλαιο -με πολλά μηδενικά απ' ό,τι ακούγεται- υπέγραψε με τον Alpha και στην ίδια ώρα με εκείνη της εκπομπής Ελένη θα μεταδίδεται η δική της εκπομπή και με περιεχόμενο που θα απευθύνεται σε γυναίκες "κατεβαίνει" στον στίβο της τηλεόρασης.

Κάπως έτσι λοιπόν αναμένεται να διαμορφωθεί -αρχικά τουλάχιστον- η σκακιέρα της TV για την ερχόμενη σεζόν με τη μεσημεριανή ζώνη να έχει πλέον ακόμα πιο έντονο άρωμα... γυναίκας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved