Η Kατερίνα Παπουτσάκη κάνει αποκαλύψεις για τη νέα σειρά της ΕΡΤ
Media

Η Kατερίνα Παπουτσάκη κάνει αποκαλύψεις για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της, για το αν είναι στοίχημα η συνεργασία της με τη Δημόσια Τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στο πως πέρασε το διάστημα του εγκλεισμού.

Την επόμενη σαιζόν επιστρέφει τηλεοπτικά μέσω της σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια». Τι σε ιντρίγκαρε ώστε να αποδεχθείς την πρόταση;

«Το καταπληκτικό σενάριο του Νίκου Απειρανθίτη και της Κατερίνας Μπέη, η σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα. Είναι ένας εξαιρετικός ρόλος. Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστούμε με τον Ηλία Μελέτη. Είναι μια σειρά εποχής. Δεν έχει υπάρξει στην Ελλάδα αντίστοιχο concept».

Ουσιαστικά, η πρωτοτυπία έγκειται στο ότι ο αφηγητής της σειράς είναι ο μικρότερος γιος της οικογένειας, ενώ το σίριαλ ξεκινά με τη γέννηση της τηλεόρασης.

«Ναι... Η οικογένεια, μαγεύεται από το μικρό κουτί της τηλεόρασης... Από το 1969 που ξεκινά η ιστορία της τηλεόρασης φθάνουμε μέχρι το Eurobasket. Παρακολουθούμε τα γεγονότα που στιγμάτισαν την Ελλάδα».

Μίλησε μου για το ρόλο σου;

«Υποδύομαι τη Μαρί, η οποία είναι εξαίρετη μοδίστρα και νοικοκυρά. Δουλεύει από το σπίτι και μεγαλώνει παράλληλα τα τρία παιδιά της με τη συνδρομή της μητέρας της. Ο σύζυγος της δουλεύει συνεχώς προκειμένου να αντεπεξέλθει στις ανάγκες τους. Είναι μια οικογένεια η οποία ζορίζεται οικονομικά, όπως οι περισσότερες εκείνης της εποχής, και προσπαθεί να ορθοποδήσει έχοντας ως κυρίαρχο όνειρο ένα καλύτερο αύριο. Η Μαρί έχει ρομαντισμό, αθωότητα, αγνότητα και πολλή αγάπη. Είναι μια οικογένεια πάρα πολύ ενωμένη και δυνατή. Έχουν τρία παιδιά. Η μεγάλη κόρη δουλεύει στο κομμωτήριο της αδελφής της Μαρί, το δεύτερο παιδί είναι φοιτητής και επαναστάτης και ο μικρός είναι ο ατίθασος της οικογένειας. Μέσα από τα μάτια του παρακολουθούμε την ιστορία.

Έπειτα από τρία χρόνια, η Δημόσια Τηλεόραση επενδύει ξανά στη μυθοπλασία. Σε χαροποιεί;

«Η Δημόσια Τηλεόραση κάνει πολύ μεγάλα βήματα, ώστε να είναι πιο άμεση. Η σειρά είναι και για την ΕΡΤ ένα στοίχημα. Θα παίζεται σε prime time δύο φορές την εβδομάδα».

Είναι στοίχημα για σένα το ότι συνεργάζεσαι με την ΕΡΤ;

«Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργάζομαι με τη Δημόσια Τηλεόραση. Πιστεύω πολύ στην ΕΡΤ και στο έργο της. Γνώμονας μας είναι σίγουρα η ποιότητα σε συνδυασμό με την ανάγκη να έχει ανταπόκριση από τον κόσμο αυτό που θα παρουσιάσουμε. Όλοι οι συντελεστές είναι καταπληκτικοί. Αυτή η δουλειά έχει τους καλύτερους οιωνούς. Είναι ποιοτική, έχει κέφι, ζωντάνια. Προσωπικά, αισθάνομαι συγκινημένη. Η μαμά μου δούλευε στη Δημόσια Τηλεόραση. Έκανε μείξη εικόνας. Έχω περάσει πολλές ώρες στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ως παιδάκι».

Κλείνοντας, τι άλλαξε στη ζωή σου το διάστημα του εγκλεισμού;

«Ήμουν στο σπίτι, μην έχοντας καμία βοήθεια, μόνη με τα παιδάκια, γιατί ο Παναγιώτης δούλευε, οπότε και εγώ αναμετρήθηκα με τις δικές μου δυνάμεις και με το πόσο μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου σε μια τέτοια συνθήκη. Δυνάμωσα πάρα πολύ και μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση», είπε στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved