Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έπαθα καρκίνο λόγω της αγωνίας της τηλεθέασης»
Media

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έπαθα καρκίνο λόγω της αγωνίας της τηλεθέασης»

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Ένας άντρας που αγαπάει τη γυναίκα σαν ύπαρξη, σαν οντότητα, προφανώς έχει   περιστασιακές σχέσεις, έχει κάνει one night stand, έχει και σχέσεις»

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας θέλει να κάνει τηλεόραση χωρίς το «μαχαίρι στο λαιμό» εκείνο που του έβαζε παλαιότερα η τηλεθέαση. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε στο Λοιπόν για τον καρκίνο που πέρασε, τη δημοσιογραφία, την κόντρα του με την Αγγελική ~Νικολούλη αλλά και τα… one night stand

Βρίσκεστε πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση.
Μετά από 42 χρόνια στην τηλεόραση κι από 50 χρόνια στη δημοσιογραφία, γιατί ξεκίνησα πιτσιρικάς...τώρα είμαι 70 ετών, κι έπειτα από χιλιάδες εκπομπές που έκανα σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, βρίσκομαι τώρα στο Blue Sky, κάνοντας την εκπομπή «Στην αρένα της ζωής». Δεν είναι πανελλαδικής εμβέλειας σταθμός, αλλά μου πάει πάρα πολύ αυτή την εποχή, που θέλω να κάνω τηλεόραση χωρίς το «μαχαίρι στο λαιμό», εκείνο της τηλεθέασης.

Είχατε το «μαχαίρι στο λαιμό» λόγω των νούμερων της τηλεθέασης;
Πάρα πολύ. Όταν ξεκινήσαμε το 1981 τους «Ρεπόρτερς», με το Γιάννη Δημαρά και το Γιώργο Λιάνη, δεν είχαμε την αγωνία της ΑGΒ. Ήταν κρατικός σταθμός η ΥΕΝΕΔ, κι είχαμε μάθει να δουλεύουμε χωρίς αυτήν την αγωνία. Έπαθα καρκίνο λόγω αυτής της αγωνίας της τηλεθέασης…

Η δημοσιογραφία σας «οδήγησε» στην αρρώστια αυτή;
Ναι... Το πολύ τσιγάρο, η αγωνία και η πίεση της τηλεθέασης, για το τι νούμερα κάναμε σήμερα, τι τηλεθέαση έκανε η εκπομπή.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Όλα όσα περνούσατε ξέσπασαν εκεί;
Εκεί... Πέρασε όμως, τελείωσα, ήταν σαν να πέρασα μια γρίπη. Τώρα είμαι σ' ένα κανάλι αρκετά οικογενειακό, κάνω μια εκπομπή που την γουστάρω πάρα πολύ, γιατί φωνάζω φίλους μου κυρίως και κάνουμε μια χαλαρή κουβέντα σαν να είμαι στο σπίτι μου ή στο δικό τους και πηγαίνει πάρα πολύ καλά. θα είμαι εδώ και την επόμενη σεζόν.

Η αρρώστια σας άλλαξε τον τρόπο που βλέπατε τη δημοσιογραφία, τη δουλειά γενικότερα,έφυγε το άγχος τώρα, πετάξατε τα...βαρίδια;
Άλλαξε τον τρόπο που έβλεπα τη ζωή, καθώς κάποια πράγματα μου φάνηκαν τόσο ανόητα.

Όπως;
Ότι πλακώθηκα με την Αγγελική Νικολούλη για την εκπομπή που κάναμε, «Ρεπορτάζ στην ομίχλη», που την πήρε και την έκανε μετά «Φως στο τούνελ». Αρχίσαμε και «σκοτωνόμασταν» στα περιοδικά, αλλά τώρα είμαστε πάρα πολύ φίλοι.

Ποιος έκανε την κίνηση της επανασύνδεσης;
Ο χρόνος το ρύθμισε το θέμα, δεν έγινε καμία γέφυρα. Μετά, όταν έπαθα τον καρκίνο, οι γιατροί μου είχαν πει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να «φύγω» και τότε είδα με πόσο ανόητα πράγματα έχω ασχοληθεί κι έχω κάψει την ψυχή μου.Ήμουν πιο επιθετικός, τώρα είμαι πιο επιεικής με τους ανθρώπους.

Θυμώνατε εύκολα, αυτό ήταν κάτι που μου είχε αναφέρει σε κουβέντα μας η Βάσια Τρίφυλλη.
Την Βάσια την αγαπώ, και την εκτιμώ πολύ, αλλά
έκανε ένα λάθος, κάτι που δεν μου άρεσε...


Τι ήταν αυτό;
Σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή έβγαινε κι έλεγε:. «Είχα σχέση με τον Κώστα Χαρδαβέλα κι ήμουν ερωτευμένη...» Της είχα πει ότι δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα, να μιλάμε για τα προσωπικά μας θέματα, εκείνη «κόλλαγε» σ’ αυτό. Μετά είδα ότι το έχει ανάγκη να το κάνει κι είπα: «ας το κάνει». Αγαπώ τις γυναίκες, ως άντρας είμαι πολύ δοτικός, θέλω να τις κάνω να νιώθουν καλά. Δεν είμαι από τους άντρες που παίρνω αυτό που θέλω από τις γυναίκες και φεύγω και τους φέρομαι άγρια ή σαν σατράπης.

Που σημαίνει ότι δεν είχατε περιστασιακές σχέσεις;
Ένας άντρας που αγαπάει τη γυναίκα σαν ύπαρξη, σαν οντότητα, προφανώς έχει περιστασιακές σχέσεις, έχει κάνει one night stand, έχει και σχέσεις. Στη ζωή μου δεν ήμουν από τα παιδάκια που ήταν μονογαμικά.

Συνέβη ν' αγαπάτε πολλές γυναίκες την ίδια χρονική περίοδο;
Βέβαια αγάπησα πολλές γυναίκες και ιδιαίτερα στα νιάτα μου ήμουν πολλές φορές... μπερδεμένος. Τώρα είμαι παντρεμένος με τη Μαρία κι είμαι μια χαρά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved