8 λέξεις: Ξεχάστε ότι ξέρατε! Τι θα δούμε στο νέο κύκλο!
Media

8 λέξεις: Ξεχάστε ότι ξέρατε! Τι θα δούμε στο νέο κύκλο!

8 λέξεις: Ο οδυσσέας γίνεται πατέρας αλλά όπως φαίνεται η έλλειψη χρημάτων  και η αναζήτηση νέας εργασίας θα βάλει σε κίνδυνο τη σχέση του με την Έρση. Και η γνωριμία του Αλέκου, όμως, με την Ελισάβετ θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες 

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε στις 8 λέξεις! Η Βάνα Δημητρίου «μαγειρεύει» από την αρχή τις σχέσεις των ηρώων της σειράς και η συνέχεια από Σεπτέμβρη θα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή.

Σε πρώτο πλάνο θα δούμε τη σχέση του Οδυσσέα και της Ερσης. Ενώ τα δίδυμα κοριτσάκια τους έχουν έρθει στον κόσμο και οι ανάγκες της οικογένειας έχουν αρχίσει να αυξάνονται, εκείνος θα αναζητήσει ένα έξτρα εισόδημα, θα έρθει λοιπόν σε επαφή με την Ελλη (Πέννυ Φοινίρη), μια νέα γυναίκα που έχει στην κατοχή της ένα αρχοντικό ξενοδοχείο.

Οταν εκείνη θα του προτείνει να φιλοτεχνήσει κάποιους πίνακες της, η Ερση θα αντιδράσει και θα τον αποτρέψει. Μάλιστα θα του προτείνει να μιλήσει στους Πετροσιάν προκειμένου να πουλήσουν πίνακές του.

Όμως εκείνος έχει πάρει την απόφαση του. Θα συνεργαστεί με την Ελλη αγνοώντας τις πραγματικές της προθέσεις που είναι να τον ρίξει στο κρεβάτι. Η Ερση θα αργήσει πολύ να μάθει την πραγματική σχέση του άντρα της με αυτή τη γυναίκα που έχει εισβάλει στη ζωή τους.

Οταν τα μάθει όμως, τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά. Κάπως έτσι θα εξελιχθεί και η σχέση του Αλέκου με τη νεοφερμένη… Ελισάβετ (Αννα Μπεζάν), που θα προσληφθεί στο κανάλι ενώ το διοικεί εκείνος.

Επειτα από τη γεμάτη ένταση σχέση που έχει το τελευταίο διάστημα με τη γυναίκα του Ηλιάνα, με αφορμή το γεγονός πως δεν μπορούν να κάνουν παιδί, θα έρθει απέναντι από την Ελισάβετ, η οποία προκειμένου να εξελιχθεί στο κανάλι και να αναλάβει θέση ισχύος, είναι διατεθειμένη να κάνει ότι περνάει από το χέρι της.

Η ψυχική κατάσταση της Ηλιάνας

Η Ηλιάνα θα αργήσει πολύ να μάθει την κρυφή ζωή που έχει ο Αλέκος πίσω από την πλάτη της! Για την ακρίβεια η ψυχική της κατάσταση θα κλονιστεί ακόμα περισσότερο όταν στη θάλασσα όπου βρέθηκε το άψυχο κορμί της κόρης της θα βρεθεί το παπούτσι του παιδιού.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved