Η μεγάλη επιστροφή της Άσπας στο J2US μετά από καιρό! Τι ετοιμάζει στον τελικό;
Media

Η μεγάλη επιστροφή της Άσπας στο J2US μετά από καιρό! Τι ετοιμάζει στον τελικό;

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Άσπα Τσίνα ζήτησε ένα διάλειμμα από το λαμπερό σόου του J2US προκειμένου να ξεκουραστεί και τώρα επιστρέφει δυναμικά.

Η όμορφη τραγουδίστρια, σύμφωνα με τις υποδείξεις της γιατρού της η οποία την παρακολουθεί εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, παρ’ όλο που είχε αναλάβει να κοουτσάρει τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, έπρεπε να αποσυρθεί στο σπίτι της για να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει.

Όπως η ίδια έχει δημοσιοποιήσει, η Άσπα πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου η οποία και την αναγκάζει να προσέχει πολύ ώστε να δίνει τις δικές της μικρές ή μεγάλες μάχες ώστε να νικήσει το… θεριό.

Και αν κρίνουμε από την διάθεσή της να συμμετάσχει στον μεγάλο λαμπερό τελικό του Just The Two of Us, ετοιμάζοντας μάλιστα και πολλές εκπλήξεις, η Άσπα είναι στα καλύτερά της.

Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με πληροφορίες, επιστρέφει δυναμικά στον τελικό του λαμπερού σόου που ρίχνει αυλαία το ερχόμενο Σάββατο και μάλιστα δείχνε πολύ χαρούμενη που ξανάσμιξε μουσικά με τον Μάριο Πρίαμο με τον οποίο από την αρχή της συνεργασίας τους είχαν αναπτύξει μεταξύ τους πολύ καλή χημεία.

Το τι ετοιμάζουν, φυσικά, δεν πρόκειται να μας το αποκαλύψουν νωρίτερα από το Σάββατο το βράδυ όπου αναμένεται το κέφι, ο χορός, η μουσική και το τραγούδι να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όπως συνέβη και στον ημιτελικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved