Πολυκατοικία: Μια πλημμύρα, μια μετεμψύχωση και μια ανθοδέσμη
Media

Πολυκατοικία: Μια πλημμύρα, μια μετεμψύχωση και μια ανθοδέσμη

Θα Γίνει Της Πολυκατοικίας: Στο σημερινό επεισόδιο (8/7), η Λουΐζα ξεχνάει ανοιχτή τη βρύση του μπάνιου και το πρωί έχει πλημμυρίσει το σπίτι!

Το ζευγάρι αναγκάζεται να μείνει για λίγο στους γονείς του Νίκου, όπου η Γεωργία θα βρει πάλι ευκαιρία να τα βάλει με τη νύφη της. Μετά από έναν μεγάλο καυγά μεταξύ τους, η Λουΐζα φεύγει και εξαφανίζεται...

Η Βιβή βρίσκει στο δρόμο μια σκυλίτσα, ίδια με τη μακαρίτισσα τη Σαλώμη της. Την παίρνει στο σπίτι και σιγά-σιγά αρχίζει να πιστεύει ότι το ζωάκι είναι μετεμψύχωση αυτού που έχασε! Ο Ανανίας τρελαίνεται με τις αντιχριστιανικές ιδέες της, ώσπου αποδεικνύεται πως η Σαλώμη 2 έχει «γονείς» που την αναζητούν. Και επιπλέον είναι αγοράκι!

Η Ιωάννα έχει μια περιστασιακή σχέση με τον Ορέστη, έναν νεαρό επιπόλαιο φοιτητή που της κάνει τη ζωή δύσκολη. Οι εραστές κρατούν τα προσχήματα κι ο ερωτοχτυπημένος Μηνάς που παρακολουθεί νύχτα-μέρα την πόρτα της Ιωάννας, πιστεύει πως είναι ελεύθερη.

Της στέλνει μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη με ένα ρομαντικό μπιλιετάκι, χωρίς υπογραφή. Όταν μάθει την αλήθεια, θα είναι αργά. Η Ιωάννα πιστεύει πως τα λουλούδια τα έστειλε ο Ορέστης, επειδή τσακώθηκαν!

Έκτακτη συμμετοχή: Δημήτρης Μακαλιάς (Ηλίας), Ελίνα Μάλαμα (Ιωάννα)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved