Γκουντάρας-Κάκκαβα: Η απόφαση για το κοινό βήμα στην TV και το... crash test!
Media

Γκουντάρας-Κάκκαβα: Η απόφαση για το κοινό βήμα στην TV και το... crash test!

Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην TV, στην πρωινή ζώνη του Open.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα σε πρόσφατη συνέντευξή της εξήγησαν πώς ήρθε η πρόταση για την καλοκαιρινή εκπομπή στο Ανοιχτό Κανάλι και πώς πήραν την απόφαση για κοινή τηλεοπτική συμπόρευση. Διαβάστε τι αποκάλυψαν...

Πώς ήρθε η πρόταση για το καλοκαιρινό πρωινό του Open; Το «Καλοκαίρι #not»;

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Από τον Θέμη Μάλλη. Αρκετό καιρό νωρίτερα μου το είχε πει. Για την ακρίβεια, μου είχε πει για τη Ναταλί...»

Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν είχε πάει καν το μυαλό μας τότε σε αυτό. Είχε πέσει ως σκέψη πως θέλουν να κάνουμε κάτι μαζί, αλλά δεν ξέραμε τι...».

Γ.Γ.: «Ώσπου με κάλεσε ο Θέμης και μου το είπε και παραξενεύτηκα. Εννοείται πως ήταν πολύ τιμητική και πολύ ωραία πρόταση από έναν άνθρωπο που εμπιστεύομαι».

Ν.Κ.: «Ο Θέμης Μάλλης έχει τεράστια εμπειρία στον χώρο. Τώρα η βασική μου δραστηριότητα είναι άλλη. Έχουμε το ζαχαροπλαστείο και την εταιρεία ρούχων. Των μαγιό. Ήμουν λοιπόν εκείνη την ώρα στη διαδικασία των παραλαβών και της τοποθέτησής τους όταν με πήρε ο Γρηγόρης, μου μετέφερε την πρόταση και τον ρωτάω «τι;». Πράγματι είναι πολύ τιμητική και υπεύθυνη πρόταση. Ο Γρηγόρης είναι 30 χρόνια στη δουλειά, έχω και εγώ την εμπειρία μου, όμως επειδή είμαι πολύ υπεύθυνος άνθρωπος θέλω να είμαι από την αρχή μέχρι το τέλος σωστή. Οπότε ήταν και αγχωτική η πρόταση».

Είχατε αμφιβολίες αν πρέπει να βρεθείτε μπροστά από την κάμερα μαζί ως ζευγάρι;

Γ.Γ.: «Βεβαίως! Αν με ρωτούσες πριν από πέντε χρόνια θα έλεγα κάθετα «όχι». Επειδή όμως είμαστε πάρα πολλές ώρες μαζί, στο ζαχαροπλαστείο, στην επιχείρηση που έχουμε με τα ρούχα, μέχρι και στο σπίτι φυσικά, το έχουμε περάσει το κρας τεστ».

Ν.Κ.: «Και η φάση της ανεργίας ήταν κρας τεστ, γιατί και τότε περνούσαμε καθημερινά πολλές ώρες μαζί. Αντέχουμε λοιπόν και αυτό αποδείχθηκε. Πριν από κάποια χρόνια που το είχαμε συζητήσει, ο Γρηγόρης όντως δεν ήθελε επ’ ουδενί την τηλεοπτική συνύπαρξή μας, γιατί φοβόταν για την καθημερινότητά μας...».

Ως προς το τηλεοπτικό προϊόν υπάρχει ρίσκο; Άλλα ζευγάρια της ζωής που εμφανίστηκαν μαζί στο γυαλί -και αυτός είναι ο κανόνας- είχαν χημεία, υπήρξαν όμως και κάποια που δεν είχαν...

Γ.Γ.: «Έτσι είναι. Μαζί δεν φοβόμαστε τίποτα. Ξέρω πού θα μαζέψω τη Ναταλί και ξέρει πού θα με μαζέψει. Πού θα με αγριοκοιτάξει και πού θα με ψαρώσει (γέλια). Το θέμα είναι να βρούμε και με το άλλο ζευγάρι τηλεοπτική χημεία. Αυτό είναι το ζητούμενο. Είναι δύο παιδιά που δεν τα ήξερα πριν. Εύχομαι να λειτουργήσουν όλα όμορφα. Να το ευχαριστηθούμε και εμείς και ο κόσμος».

Ν.Κ.: «Νιώθω τεράστια ασφάλεια δίπλα στον Γρηγόρη. Δεν θα έκανα ποτέ αυτό το βήμα αν δεν ήταν δίπλα μου ο Γρηγόρης. Μια τρίωρη καθημερινή εκπομπή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Προϋποθέτει αρκετές ώρες «πτήσης» για να αντεπεξέλθεις. Ο Γρηγόρης έχει αποδείξει ότι μπορεί, και είναι μεγάλη μου χαρά που είμαστε μαζί».

Γ.Γ.: «Το πρώτο πράγμα που είπα στον Θέμη είναι εάν η Κατερίνα Καινούργιου έχει ενημερωθεί, γιατί για εμένα η Κατερίνα είναι η προτεραιότητά μου. Χάρηκα πολύ που χάρηκε και η Κατερίνα με αυτό».

Ν.Κ.: «Είπε η Κατερίνα πως ξέρει γιατί το κάνει ο Γρηγόρης, γιατί θεωρεί πως είναι και μια ευκαιρία και για μένα όλο αυτό. Την ευχαριστώ γι’ αυτό», είπαν στο TV Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved