Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έκανα λάθη στην τηλεόραση που τα έχω μετανιώσει»
Media

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έκανα λάθη στην τηλεόραση που τα έχω μετανιώσει»

Κώστας Χαρδαβέλλας: Στο γάμο μου με τη Μαρία οι φίλοι μου έβαζαν στοιχήματα μεταξύ τους, για το πόσο θα κρατήσει αυτή η ιστορία!

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για την γυναίκα του Μαρία και τον γιο του ο οποίος δεν ακολούθησε τον δικό του δρόμο στα επαγγελματικά. Μιλώντας στο Λοιπόν ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε πως παρά τη θέλησή του έχει αδικήσει ανθρώπους σε εκπομπές που έκανε στην τηλεόραση!

Μιλήστε μου για τη σχέση σας με τη σύζυγό σας.
Όταν είσαι μ' έναν άνθρωπο 27 χρόνια, όπως εγώ με τη Μαρία, σημαίνει ότι είσαι καλά. Τη γυναίκα μου τη γνώρισα πιτσιρίκα, στα 22 της, μεγάλωσε μαζί μου, την επηρέασα και μ' επηρέασε, κι έχουμε μια πολύ ωραία σχέση.

Πώς κατάφερε μία κοπέλα των 22 ετών να σας βάλει στο δρόμο της... μονογαμίας;
Είναι πάρα πολύ έξυπνη. Όλοι οι φίλοι μου με ρωτάνε πώς είμαι με μία γυναίκα 27 χρόνια. Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Λιανής, ο Γιάννης Δημαράς, την ημέρα του γάμου μου έβαζαν στοιχήματα μεταξύ τους, για το πόσο θα κρατήσει αυτή η ιστορία, γιατί έχω κάνει κι άλλους δύο γάμους, που ήταν πολύ σύντομοι, του ενός έτους , ενώ τα στοιχήματα ήταν μεταξύ 6 μηνών και 2 ετών. Η Μαρία είχε την εξυπνάδα να μη με κάνει να νιώσω ποτέ εγκλωβισμένος ή αιχμάλωτος, μ' έκανε να μην την εκθέσω ποτέ, να μην την κάνω να νιώσει άσχημα. Όταν ήρθε στη ζωή μας ο γιος μας, ο Κωνσταντίνος, αυτό απέκτησε βάσεις, ρίζες. Ο γιος μου είναι η ζωή μου, τα όνειρα μου, το καμάρι μου. Είναι όμορφος, με ύψος 1,98μ., διαιτολόγος, κι ασχολείται με μια πολύ ιδιαίτερη ειδικότητα, που λέγεται ψυχολογία της δίαιτας.

Δεν θέλατε να γίνει δημοσιογράφος;
Ναι, όπως όλοι οι πατεράδες, για να συνεχίσει το έργο, την καριέρα. Εκείνος γνώρισε το χώρο από εμένα και δεν του άρεσε καθόλου, από την άλλη μεριά, όσοι τον γνώριζαν, του έλεγαν, «κοίτα να φτάσεις και να ξεπεράσεις τον πατέρα σου», του έβαζαν το ζήτημα αυτό, να παλέψει για να με ξεπεράσει. Ο ίδιος δεν ήθελε να του πουν ποτέ ότι έγινε κάτι επειδή έχει δεκανίκι τον Κώστα Χαρδαβέλλα κι όχι με την αξία του. Ποτέ δεν ήθελε να γίνει δημοσιογράφος.

Πώς αισθάνεστε στο ρόλο του συνεντευξιαζόμενου;
Δεν νιώθω περίεργα.
Μια ζωή παίρνω συνεντεύξεις και μια ζωή δίνω
συνεντεύξεις, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Βάζω ορισμένα όρια σ' αυτά που ρωτάω, αλλά και που με ρωτάνε, κι έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή, εκεί είναι άβατο.

Υπήρξαν ερωτήσεις που δεν κάνατε ποτέ;
Έκανα επιθετική δημοσιογραφία, πολλά πολιτικά θέματα, σκάνδαλα, ναι, υπήρξαν περιπτώσεις που δεν ρώτησα αυτά που ήθελα, για να μη φέρω τον άλλο σε δύσκολη θέση. Υπάρχει ένας χρυσός κανόνας στη δημοσιογραφία, ότι υπάρχει ένα όριο, που δεν πρέπει να ξεπερνάμε, γιατί αφορά στην προσωπικότητα του άλλου, «σεβάσου αυτό, γιατί θα το βρεις μπροστά σου», κι αυτό έκανα... Κάνοντας αυτοκριτική, λέω ότι έκανα λάθη μεγάλα στην τηλεόραση, που τα έχω μετανιώσει. Έχω θίξει ανθρώπους, τους έχω πονέσει χωρίς να το θέλω.

Βρεθήκατε σε δίλημμα κάποια στιγμή, για να παραβιάσετε το off the record;
Όχι μία φορά, αλλά αρκετές φορές υπάρχει το δίλημμα αυτό. Εκεί είναι το τι αρχñew έχεις μέσα σου τι ηθικούς κανόνες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved