Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω και ο κλαρινιτζής τραγουδούν με τον Alex Sid
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω και ο κλαρινιτζής τραγουδούν με τον Alex Sid

Ο Alex Sid και η Δανάη Μιχαλάκη ενώνουν τις φωνές τους στο «Χώμα Βρεγμένο», με το οποίο συνεχίζεται η μουσική επένδυση της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός και η πρωταγωνίστρια της σειράς, η τηλεοπτική Δρόσω, μας χαρίζουν μία δυνατή ερμηνευτική στιγμή, ένα κομμάτι ατμοσφαιρικό και ταυτόχρονα μελαγχολικό.

Η εξαιρετική σύνθεση του Alex Sid και οι εμπνευσμένοι στίχοι της Ουρανίας Πατέλλη δημιουργούν για ακόμα μία φορά έντονα συναισθήματα, με το «Χώμα Βρεγμένο» από την Panik oxygen να ντύνει ιδανικά τη στιγμή που η Δρόσω τραγουδάει στο μωρό που έχει στην κοιλιά της και ετοιμάζεται να δώσει στην αδερφή της.

Ακούστε το παρακάτω...

Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός και ο πρωταγωνιστής Βαγγέλης Αλεξανδρής της σειράς, που υποδύεται τον Κυριάκο, τον κλαρινιτζή του Διαφανίου, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα συρτό με πρωταγωνιστή το κλαρίνο, που υπογράφουν ο ίδιος ο Alex Sid στη μουσική και η Ουρανία Πατέλλη στους στίχους.

Το «Οι Γιατροί», που ακούστηκε στο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ως μέρος του δίσκου που έχει κυκλοφορήσει ο κλαρινιτζής Κυριάκος και φέρνει στο Διαφάνι αφού έχει γίνει επιτυχία στα γύρω χωριά, συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο, ξεχωρίζοντας από το πρώτο άκουσμα.

Ακούστε το!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved