Κόκκινο Ποτάμι: Τα δάκρυα έγιναν… ποτάμι στα τελευταία γυρίσματα (photos)
Media

Κόκκινο Ποτάμι: Τα δάκρυα έγιναν… ποτάμι στα τελευταία γυρίσματα (photos)

Κόκκινο Ποτάμι: Ράγισαν οι καρδιές όσων βρέθηκαν στα τελευταία γυρίσματα της ιστορικής σειράς του Open που έγιναν στη Βέροια και στo Λαύριο.

Ο Μανούσος Μανουσάκης, σε συνεργασία με τον Στέφανο Κυριακίδη, αποτύπωσε με απαράμιλλο τρόπο τη στυγερή δολοφονία του μητροπολίτη Θεόκλητου από τους Νεότουρκους.

Για τη σκηνή που προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή, ο ηθοποιός Στέφανος Κυριακίδης είπε: «Ήταν μια ξεχωριστή και συνάμα δημιουργική σκηνή που δεν έχω ξαναζήσει, στην τηλεόραση τουλάχιστον».

Και πρόσθεσε: «Τόσο ξύλο δεν έχω ξαναφάει ποτέ. Με σέρνανε στον δρόμο, με χτύπαγαν και με διαπόμπευαν. Ο Μανούσος μου ζήτησε να φορέσω και το χαλινάρι του αλόγου, υποστηρίζοντας ότι αυτός είναι ένας από τους τρόπους που θανάτωναν τους ιερείς εκείνη την εποχή.

Ο Λάμπρος Κτεναβός που υποδύεται τον Οσμάν είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, παρ' όλο που στη σειρά δείχνει τόσο άγριος. Ενώ λοιπόν με λοιπόν με χτύπαγε, δεν το άντεχε κάποιες φορές, σταματούσε και πήγαινε κι έκανε εμετό».

Ο ηθοποιός δεν ξεχνά την πρώτη αντίδραση της γυναίκας του, όταν επέστρεψε στο σπίτι του: «Στέφανε, τι είναι αυτοί οι μώλωπες που βλέπω. Όντως, όπως είδα κι εγώ, είχε μελανιάσει όλη η πλευρά από τα νεφρά, ενώ τα χέρια μου ήταν μελανιασμένα. "Γλυκοβασανίστηκα" της είπα», ανέφερε στο TV Έθνος.

Ο Στέφανος Κυριακίδης θυμάται την τελευταία του κουβέντα στη σκηνή και δακρύζει: «"Αδέλφια μου, τρέξτε να σωθείτε" φωνάζω δείχνοντας ως Θεόκλητος ότι η μόνη μου έγνοια είναι αυτή.

Είμαι ευγνώμων για όλη αυτήν τη σκηνή, την οποία τη δουλέψαμε πολύ με τον Μανουσάκη. Αισθανόμουν γήινος όταν ρε δέρνανε και δεν αισθάνθηκα τίποτα όταν με σταυρώνανε. Ο θεόκλητος είναι για μένα το τέλος του Ποντιακού Ελληνισμού».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved