8 λέξεις: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου - Όλες οι λεπτομέρειες
Media

8 λέξεις: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου - Όλες οι λεπτομέρειες

Οι συντελεστές του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΙ «8 λέξεις» εδώ και μερικές ημέρες έχουν αρχίσει τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Αυτά γίνονται με εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου ο σταθμός και η παραγωγή να έχουν όσο γίνεται μεγαλύτερο στοκ επεισοδίων.

Πριν από μερικές ημέρες όσοι ερ­γάζονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ «8 λέξεις» βρέθηκαν ξανά στην Κύ­προ, όπου πραγματοποιείται το μεγαλύτε­ρο μέρος των γυρισμάτων, προκειμένου να αρχίσουν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Στόχος των υπευθύνων του ΣΚΑΙ αλλά και των συντελεστών της σειράς είναι να γυρίσουν όσο περισσότερα επεισόδια μπορούν και να αρχίσει η προβο­λή τους από το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του my tv, τα πρώτα γυρίσματα ήταν πολύωρα και ιδιαίτερα απαιτητικά, καθώς αφορούσαν κάποιες σκηνές που αναμένε­ται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όπως π απόδραση της μικρής Τζουλιάνας από τον Σωτήρη, λίγο πριν φύ­γουν για τπν Αλεξανδρούπολη, και η επι­στροφή της στην αγκαλιά της Ναυσικάς και τoy Μάρκου.

Ακόμη, γυρίστηκε ένα μέρος από τη δολοφονική επίθεση-που γίνεται στο σκάφος του Δερβάνη και εκεί τραυ­ματίζονται πολύ σοβαρά ο Μιλτιάδης και η Βίκυ. Άλλη μία ιστορία που άρχισε να υλο­ποιείται σχετίζεται με τον Σίμο και την Εύα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τα πείσματα της κόρης τους, Ολυμπίας..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved