Πολυκατοικία: Δείτε πλάνα από το αποψινό επεισόδιο (9/7)
Media

Πολυκατοικία: Δείτε πλάνα από το αποψινό επεισόδιο (9/7)

Θα γίνει της πολυκατοικίας: Ένα φάρμακο, ένας πυροσβέστης και πολλά μυστικά!

Η Μυρσίνη βρίσκει ένα περίεργο γράμμα στο γραμματοκιβώτιό της. Κάποιος την απειλεί ότι ξέρει το μυστικό της και θα το αποκαλύψει σύντομα.

Η Μυρσίνη τρομάζει, λόγω της κρυφής της περιπέτειας με τον Στέφανο, ώσπου βλέπει πως ίδια γράμματα έχουν λάβει η Γεωργία, η Θάλεια, η Τέτα και η Βιβή. Καθώς όλες έχουν κάτι να κρύψουν, τις τρώει η αγωνία μήπως τις εκβιάσουν για χρήματα. Ο Φώτης πιστεύει πως είναι δουλειά του Ηλία, αλλά εκείνος δεν ξέρει τίποτα. Την επόμενη μέρα η αναπάντεχη αλήθεια θα αποκαλυφθεί…


Η Χριστίνα έχει νεύρα, ενοχλήσεις στο στομάχι και ναυτία. Ισχυρίζεται πως έχει κάποια ίωση, αλλά ο Σωτήρης πιστεύει πως είναι έγκυος και το λέει εμπιστευτικά στον Παύλο. Ο Παύλος τρελαίνεται από τη χαρά του και ψάχνει να βρει μια οποιαδήποτε δουλειά, για να στηρίξει την οικογένεια!

Προσλαμβάνεται ως μετρ σε ένα πολυτελές εστιατόριο, έτσι λέει τουλάχιστον.

Στην πραγματικότητα δουλεύει ως στρίπερ και μέσα από μια σατανική σύμπτωση, η Χριστίνα θα τον δει με τα μάτια της να γδύνεται επί σκηνής!..
Μετά τον χωρισμό της Ιωάννας από τον Ορέστη, ο Μηνάς βρίσκει πεδίο ελεύθερο να συνεχίσει το φλερτ και τα δώρα. Της στέλνει σοκολατάκια και αμέσως ένα μεταξωτό φουλάρι.

Πάντα με ρομαντικά μπιλιετάκια, που υπογράφει τώρα με το αρχικό του: Μι. Η παρεξήγηση όμως παραμονεύει και πάλι. Ο πρώην της Ιωάννας λέγεται Μάρκος και η Ιωάννα νομίζει ότι θέλει επανασύνδεση μαζί της…

Δείτε πλάνα από το αποψινό επεισόδιο (9/7) εδώ:


Έκτακτη συμμετοχή: Δημήτρης Μακαλιάς (Ηλίας), Ελίνα Μάλαμα (Ιωάννα)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved